Η Πέμπτη Φάλαγγα της Τουρκίας στην Ελλάδα

   Οι μεταναστευτικές ροές περιλαμβάνουν πληροφοριοδότες, δολιοφθορείς, προσωπικό ενόπλων δυνάμεων, και τρομοκράτες.
   Οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν ειδοποιήσει επανειλημένα, ακόμα και για φορτία όπλων. ✎ Τσιλιόπουλος - SLPress

❗  ... Η πραγματική πέμπτη φάλαγγα είναι η ελληνική ελίτ ... αυτοί τους φέρνουν, τους εγκαθιστούν, τους συντηρούν, και τους εξασκούν εναντίον του Ελληνικού πληθυσμού (βλ. σχόλια)


Οι μεταναστευτικές ροές που μέσω και της Ελλάδας πλημμύρισαν την Ευρώπη δεν περιείχαν μόνο πρόσφυγες και οικονομικούς μετανάστες. Ανάμεσα τους βρέθηκαν και βρίσκονται άτομα με δόλιους σκοπούς. Ειδικά στην Ελλάδα κάποιοι εξ αυτών θα λειτουργήσουν σαν Πέμπτη Φάλαγγα.
...
Αποκαλύφθηκε από το 2016 όταν η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών προειδοποίησε για το γεγονός την ΕΕ και την Ουάσινγκτον.
...
Από τότε, η υφή των μεταναστευτικών ροών έχει αλλάξει. ...δεν έφευγαν άμαχοι για να γλυτώσουν,  αλλά πολλοί τζιχαντιστές, αρκετοί εκ των οποίων ήταν και εκπαιδευμένοι τρομοκράτες. Παράλληλα η  Turkish Airlines παρείχε φτηνά εισιτήρια από μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής,

...άντρες στρατεύσιμης ηλικίας

η τουρκική ΜΙΤ θα εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία ... οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν εντοπίσει πράκτορες όχι μόνο της Τουρκίας, αλλά και άλλων κρατών, ...μέχρι και η Ρουάντα έσπειρε δίκτυα πρακτόρων.
Οι μεταναστευτικές ροές μεταξύ 2013 και 2019 είχαν:
  • Μέση ηλικία 29 χρόνια,
  • Πάνω από 70% άντρες
Οι ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας δεν έχουν αμφιβολία ότι στις δομές φιλοξενίας ειδικά στα ακριτικά νησιά βρίσκονται στρατολογημένοι και εκπαιδευμένοι από την Τουρκία πράκτορες (κατά κανόνα σουνίτες ισλαμιστές όχι Τούρκοι).



... Τούρκοι πρόσφυγες

Από το 2016, περίπου 6.000 χιλιάδες Τούρκοι έχουν περάσει στην Ελλάδα, αιτούμενοι άσυλο, κάποιοι με πλούσια καριέρα στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και υπηρεσίες ασφαλείας ... οι ελληνικές αρχές έχουν βρει φορτία όπλων, κυρίως λειόκανων, Πάντως η ικανότητα της Τουρκίας να διοχετεύσει όπλα μέσω λαθρεμπορίου στα Βαλκάνια είναι επιβεβαιωμένη από σχετικά περιστατικά και στην Ελλάδα και σε γειτονικές χώρες.

... η πέμπτη φάλαγγα

Μετανάστες έχουν αποδεδειγμένα παίξει ρόλο προβοκάτορα στις δομές φιλοξενίας με σκοπό την πρόκληση ταραχών.
Τέτοια δίκτυα πρακτόρων μπορούν άμεσα να μεταδώσουν με κινητά κινήσεις στρατιωτικών μονάδων και θέσεις διασποράς όπου ειδικά στα νησιά, θα γίνουν στόχοι βομβαρδισμού.
Τον ίδιο ρόλο θα παίξουν μέλη ξένων ΜΚΟ.
Αν σε καιρό ειρήνης προκαλούν επεισόδια ας αναρωτηθούμε τι μπορούν να κάνουν εν καιρώ πολέμου, ανοίγοντας μέτωπα στο εσωτερικό με την μορφή εξεγέρσεων, επιθέσεις εναντίον πολιτών, πρόκληση πυρκαγιών.

... εμπρησμοί

Ο εμπρησμός, που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί εκτεταμένα στις δομές φιλοξενίας είναι πολύ αποτελεσματικός. Πέρα από την απασχόληση δυνάμεων πυρόσβεσης μπορεί να μειώσει την απόδοση κρίσιμων υποδομών, και να επηρεάσει τον γηγενή πληθυσμό.
Οι Τούρκοι έχουν ομολογήσει δημοσίως (Γιλμάζ) εμπρησμούς σε ακριτικά νησιά.
Για την περίπτωση διεξαγωγής επιχειρήσεων ο Σουν Τζού στο δωδέκατο κεφάλαιο του βιβλίου του “Η τέχνη του Πολέμου”, με τίτλο “Η επίθεση με φωτιά” γράφει:
Υπάρχουν πέντε τρόποι επίθεσης με φωτιά.
  • Ο πρώτος είναι να κάψετε στρατιώτες στο στρατόπεδο τους. 
  • Ο δεύτερος να κάψετε εφόδια
  • Ο τρίτος να κάψετε τα καραβάνια επιμελητείας
  • Ο τέταρτος να κάψετε οπλοστάσια και 
  • ο πέμπτος να κάψετε αποθήκες.
Οι Τούρκοι έχουν ομολογήσει δημοσίως (Γιλμάζ) εμπρησμούς σε ακριτικά νησιά.

... δολιοφθορές κρίσιμων υποδομών

Η δολιοφθορά μπορεί εύκολα να μειώσει την απόδοση ή καταστρέψει κρίσιμες υποδομές όπως συγκοινωνίες, ηλεκτροδότηση, επικοινωνίες, ύδρευση και καταλύματα προσωπικού, ή να δημιουργήσει αστέγους πολίτες.
Μπορεί να στοχεύσει μικρές και διεσπαρμένες υποδομές, και επιπλεόν της καταστροφής να επιφέρει αναστάτωση, ανησυχία στον πληθυσμό, απόγνωση, ηττοπάθεια, πολιτική αστάθεια, κτλ.

... εσωτερική ασφάλεια

Με συμμορίες να διαπράττουν καθημερινές κλοπές υλικού του ηλεκτρικού δικτύου ... να διακόπτουν την υδροδότηση η κατάσταση είναι ήδη ανυπόφορη.
Ας φανταστούμε τέτοια γεγονότα να γίνονται ταυτόχρονα σε διάφορα σημεία της επικράτειας από οργανωμένους δολιοφθορείς που δρουν συντονισμένα. Φανταστείτε να πέφτoυν τα δίκτυα υποδομών, καθώς άλλα τμήματα καίγονται και άλλα καταστρέφονται, καθώς σιδηροδρομικές γραμμές αποσυναρμολογούνται, ή ταμιευτήρες νερού δηλητηριάζονται..

... επίλογος

Τα προβλήματα που δημιουργεί η παραμονή στην χώρα τόσων πολλών μεταναστών και προσφύγων δρα σαν πολλαπλασιαστής όλων των προβλημάτων της χώρας, μικρών και μεγάλων και εξ αντιδιαστολής ως πολλαπλασιαστής της τουρκικής επιθετικής ισχύος.
Η δραστηριοποίηση κάποιων για την πρόκληση ανεξέλεγκτων καταστάσεων στα μετόπισθεν σε περίπτωση στρατιωτικής εμπλοκής της Τουρκίας με την Ελλάδα το πρόβλημα θα καταστεί οξύτατο. Γι’ αυτό και η λήψη δραστικών μέτρων από τώρα είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη.


Η "Ελληνική" ελίτ

Η πέμπτη φάλαγγα περιλαμβάνει και "Έλληνες" που εξυπηρετούν την Τουρκία.
Είναι εγκαταστημένοι στην πολιτική ελίτ, στην Παιδεία, σε ΜΚΟ, σε θέσεις συμβούλων, κτλ. και είναι ο δάκτυλος της Τουρκίας στο Ελληνικό σύστημα εξουσίας.
Είναι κλάδος των υβριδικών επιχειρήσεων που διεξάγει η Τουρκία στην Ελλάδα.

Η δωροδοκία μπορεί να εξηγήσει τέτοιες συμπεριφορές.
Εξ' άλλου αυτό το κάνει η Τουρκία κατά κόρον, ακόμα και στην Αμερική, όπως με την υπόθεση του Μάικ Φλιν (σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου).

Η πολιτική ελίτ, εδώ και πολλά χρόνια λέει ξεκάθαρα - για όποιον ακούει - ότι δεν πρόκειται να προστατέψει την χώρα και τον πληθυσμό. Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η απόκριση της πολιτικής ελίτ το 2011 στην ομολογία του Γιλμάζ οτι οι Τούρκοι έκαιγαν τα ελληνικά δάση τουλάχιστον την περίοδο 1995 - 1997.

Οι επιχειρησιακές μονάδες

Οι "μετανάστες" που στέλνει η Τουρκία είναι κανονικές μονάδες κρούσης, οι οποίες θα προβούν σε ανίχνευση, παροχή πληροφοριών, δολιοφθορές κρίσιμων υποδομών, τρομοκρατικές ενέργειες και επιθέσεις εναντίον του πληθυσμού.
Ξέρουμε με λεπτομέρειες ποιός, που, τι ακριβώς θα κάνουν, πότε (συνθήκες) και γιατί. Από το 2015 και μετά, υπάρχουν αρκετές σοβαρές δημοσιεύσεις (βλ. ενδεικτικά   σενάρια Τουρκικής επίθεσης  αποσταθεροποίηση στη Θράκη, σενάρια "θερμού" επεισοδίου κτλ.)

ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν ...

H ελληνική ελίτ τους φέρνει, τους εγκαθιστά, τους ταΐζει, τους σπιτώνει, τους πληρώνει, και επιδιώκει να τους δώσει και ψήφο, να χώσει όσο πιο βαθιά μπορεί την χειροβομβίδα μέσα στον Ελληνικό πληθυσμό.

Ταυτόχρονα τους κάνει και ασκήσεις όπως για παράδειγμα τα επεισόδια στη Λέσβο 8-15 Σεπ. 2020 που αποδόθηκαν σε 6 ... ανήλικα προσφυγόπουλα, ενώ ήταν κανονική άσκηση επιχειρήσεως υποστήριξης μια επίθεσης κατάληψης νήσου.
Τα πρώτα ανήλικα προσφυγόπουλα από τη Σομαλία, ήδη συμπλήρωσαν την εκπαίδευσή τους στα σχολεία καταδρομών της Τουρκίας, και περιμένουν να περάσουν στα νησιά.

Οι δημόσιες αναφορές για τις μονάδες κρούσης είναι πολλές, φαίνονται και στις φωτογραφίες οι εκπαιδευμένοι νεαροί άνδρες που εισέρχονται ανενόχλητοι στον Έβρο, ενώ η αστυνομία ψάχνει τους ¨λαθροδιακινητές" ... που διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο.

και φτιάχνουν και τη νομοθεσία

Η ελληνική ελίτ έχει επίσης φροντίσει με τον Νέο Ποινικό Κώδικα  ώστε αυτοί να μπορούν να δρούν άνετα εναντίον του Ελληνικού πληθυσμού:
  • Η έκθεση σε κίνδυνο πολέμου ... είναι ατιμώρητη αν ο υπαίτιος παρεμπόδισε την πρόκληση πολέμου ή εχθροπραξιών (Α 140)
  • Η κατασκευή, κατοχή, διακίνηση εκρηκτικών έγινε πλημέλλημα με πολλές συνθήκες πλήρους ατιμωρησίας (Α 272), ενώ οι πολιτικάντηδεσ στη Βουλή και τα ΜΜΕ συζητούσαν για ... μολότοφ.
  • Κατάργησαν την ποινή για νοθεία στοιχείων στην υποστήριξη δικαιωμάτων και συμφερόντων του ελληνικού κράτους, και πρόκληση βλάβης στο Ελληνικό κράτος σε  συναλλαγή με άλλες κυβερνήσεις (Α 150-151)
  • Αλλοδαποί που καταδικάστηκαν σε κάθειρξη, δεν απελαύνονται (Α 74).
  • κτλ.

Η Ένωση Εισαγγελέων τόνισε ότι επιφέρει μαζικές παραγραφές, αποφυλακίσεις, διασάλευση δημόσιας ασφάλειας, καλλιέργεια ατιμωρησίας ... κτλ. 
Αγνοήθηκε.
Η ελληνική ελίτ (συνέργεια ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ) το πέρασε στα γρήγορα ... και τώρα ισχύει.

και τους παρέχουν και κάλυψη

Τον Νοέμβριο του 2015 το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών εναπέθεσε την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη ... 
Τον Μάρτιο του 2016 ο κ. Τσίπρας αρνήθηκε να διαχωρίσει πρόσφυγες και μετανάστες, όπως ζήτησαν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ. 

Τώρα, το 2021 ο κ. Μητσοτάκης, με τον κ. Μηταράκη, και τον κ. Χρυσοχοΐδη, κάνουν ότι μπορούν να επεκτείνουν τις δομές φιλοξενίας.
Εξακολουθούν βέβαια να μην διαχωρίζουν πρόσφυγες και μετανάστες, τους ευπαθείς και δικαιούμενους προστασία, από τις ομάδες κρούσης.

Συνεργάζονται αρμονικά όπως στον Ποινικό Κώδικα, στις Πρέσπες, στην εκλογή της κ. Σακελλαροπούλου, κτλ.
Και ξαφνικά θυμούνται μαζί την ίδια μέρα τον "διχασμό" στον Ελληνικό πληθυσμό ... που μόνο αυτοί βλέπουν ... ή ίσως θέλουν να προκαλέσουν.

Γιαυτό και ακόμα και στις δομές φιλοξενίας, αρνούνται να ξεχωρίσουν τους ευπαθείς (οικογένειες, ηλικιωμένοι) και μη.
Θέλουν οι ομάδες κρούσης που φυτεύουν μέσα στην Ελλάδα, να είναι προστατευμένοι από τον άμαχο πληθυσμό, ώστε:
  • να μην ελέγχονται και 
  • να μην μπορούν να επέμβουν οι δυνάμεις ασφαλείας χωρίς να κατηγορηθούν για βιαιοπραγίες προς τα ... ανήλικα προσφυγόπουλα και τις μωρομάνες, με τους οποίους τους έχουν μαζί.

Ο κ. Μηταράκης κάνει πως δεν βλέπει
  • τους φράχτες που έχουν στηθεί και ελέγχουν τις μεταναστευτικές ροές, από τη Σ. Αραβία, μέχρι την Ουγαρία,
  • την στάση πολλών Ευρωπαϊκών κρατών που δεν δέχονται πια μετανάστες,
  • και άλλων σοβαρών χωρών όπως του Ισραήλ, της Αυστραλίας, κτλ.

 Μόνο του μέλημα να τους εγκαταστήσει. Περιμένει υπομονετικά ο ποντικός, να κοπεί η χρηματοδότηση που απολαμβάνουν τώρα ... να ξεχυθούν οι μεν πεινασμένοι για πλιάτσικο ... οι δε για δολιοφθορές, την ώρα που τουρκικές και πακιστανικές μονάδες θα επιχειρούν στα σύνορά μας.




Λέξεις εντοπισμού: #Σχόλια

Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία