Οι προτάσεις του ΝΑΤΟ εναντίον της ελληνικής κυριαρχίας

ΝΑΤΟ: Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (Μέρκελ- Τραμπ- Στόλτεμπεργ- Ερντογάν)
   Ελληνικές αναχαιτίσεις ... από απόσταση ασφαλείας ...
   Αποχώρηση όλων των πολεμικών πλοίων από Αν. Μεσόγειο.
❗  Ζητείται παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας.
✎ Κ. Αδάμ - Militaire

...
Τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη θα πλησιάζουν ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ τα τουρκικά αεροσκάφη ... τα οποία βέβαια θα εξακολουθούν το πρόγραμμά τους.
...
αποτελεί παλαιά τουρκική πρόταση του 2000 προς την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, για τις ασκήσεις στο Αιγαίο ... που τότε απερρίφθη άμεσα ... τίθεται ευθέως θέμα παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας.
...
Η νατοϊκή πρόταση για τα ΜΟΕ,  από Μέρκελ- Τραμπ- Στόλτεμπεργ- Ερντογάν, μεθοδεύει την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ όλων των πολεμικών πλοίων ( ελληνικών και τουρκικών) από την Αν. Μεσόγειο. Δηλαδή τα τουρκικά πλοία θα αποχωρήσουν από την περιοχή των τουρκικών ΝΑVΤΕΧ για έρευνες του Ορους Ρέις, αλλά θα αποχωρήσουν και τα ελληνικά πολεμικά πλοία από την περιοχή Ρόδου Καστελόριζου.
...
συνιστούν την μεγαλύτερη προσβολή και παραβίαση της ελληνικής κυριαρχίας,
θα ασκηθούν μεγάλες πιέσεις προκειμένου οι απαράδεκτες αυτές νατοϊκές προτάσεις να γίνουν αποδεκτές τώρα, μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, ώστε να μην αναγκαστεί η Ευρωπαϊκή Προεδρία και κυρίως το Βερολίνο να συζητήσουν οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας.


Σχόλια:

Η συνταγή είναι παλιά ... έρχεται από τα Ίμια: no flags, no ships, no troops.

Δεν σου παίρνουν το σπίτι ...  σου ζητάνε να το δώσεις ... όχι και όλο ... μόνο τις αμφισβητούμενες περιοχές ... οικειοθελώς ... με διαπραγματεύσεις ... και αμοιβαία επωφελείς συμβιβασμούς .... καζάν-καζάν! ... κτλ.

Και με υβριδικές πιέσεις ... πάρε λαθρομετανάστες ... τρέχα να σβήνεις φωτιές ... φτιάξε και τζαμιά (Γαβρόγλου) ... βάλε μπρος και τα πιο παλιά (Κεραμέως) ... παίζε και τουρκοσειρές στον πληθυσμό σου, που είναι και φτηνές ... και τίποτα εξεγέρσεις σποραδικά ... και λίγο προπαγάνδα στα διεθνή ΜΜΕ ... και μισή ώρα ειδήσεις κάθε μέρα για την Τουρκία ... κτλ.

και ούτω καθεξής (κοκ) ... μέχρι να μην έχεις καθόλου σπίτι.

Κάθε φορά που δίνεις 1, η διαφορά με τον αντίπαλο γίνεται 2 (ένα που έχασες, και ένα που έχει τώρα ο αντίπαλος).

Αν έχεις 10 χωράφια, το κρίσιμο χωράφι είναι αυτό που έχει το πηγάδι με το νερό. Αν είναι δικό σου, το νερό είναι τζάμπα. Αν το έχει άλλος, το νερό κάνει όσα μπορείς να παράγεις ... και κάτι παραπάνω.


Γεγονότα:

Τα παρακάτω γεγονότα δείχνουν ήδη βαριές ήττες για τους Έλληνες, και μάλιστα χωρίς μάχη.

Ισραήλ:




Αίγυπτος

  • Η Ελλάδα παρέδωσε στην Αίγυπτο το μερίδιό της από την Λεκάνη του Ηροδότου (εδώεδώεδώ).




  • Η συμφωνία με την Αίγυπτο (σημείο Α) είναι συνέχεια της πρότασης της Τουρκίας (σημείο Α επίσης) Νοέμβριο 2019 στον ΟΗΕ για διαμοιρασμό ΑΟΖ μεταξύ Αιγύπτου Τουρκίας, χωρίς Ελλάδα και Κύπρο.



Άλλα

  • Ο σταθμός μεταφόρτωσης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) έχει εγκατασταθεί 6 νμ. από την Αλεξανδρούπολη.






Λέξεις εντοπισμού: #Σχόλια

Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία