Οι χρηματοδότες των τουρκοσειρών

   Οι πιο επικίνδυνοι εχθροί είναι εντός των τειχών.
   Περισσότερες από 40 επιχειρήσεις χρηματοδότησαν τις εκπομπές των τουρκοσειρών.
   Το καθημερινό αίσχος των τουρκοσειρών στην Ελληνική τηλεόραση πρέπει να σταματήσει.
   Ο καθένας από εμάς οφείλει να απέχει από αγορά προϊόντων των εταιρειών που χρηματοδοτούν τις τουρκοσειρές.
✎ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του International Hellenic Association


Είναι γνωστή η έκφραση «μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας», αλλά και η διαπίστωση πως «οι πιο επικίνδυνοι εχθροί βρίσκονται εντός των τειχών». Δυστυχώς τις βλέπουμε να επαληθεύονται κάθε τόσο, και τώρα στην περίπτωση των Σκάι και Σταρ με τα τουρκικά σήριαλ.

Την ώρα που:
  • η τουρκική επιθετικότητα εκδηλώνεται απέναντι στην Ελλάδα με τις πιο ύπουλες μορφές υβριδικού πολέμου,
  • μια εξτρεμιστική Τουρκία εξευτελίζει καθημερινά κάθε έννοια θαλασσίων και εναέριων συνόρων της χώρας μας,
  • όλοι σχεδόν οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του τουρκικού καθεστώτος επιδίδονται σε ένα ασταμάτητο λεκτικό bullying εναντίον μας χωρίς κανένα λόγο,
  • γνωστοί Τούρκοι «καλλιτέχνες» δημιουργούν άσματα με ευχές να «σταλεί» ο κορονοιός στην Ελλάδα

υπάρχουν Ελληνικές επιχειρήσεις που τροφοδοτούν την απληστία των καναλαρχών μας για χρηματικό κέρδος προβάλλοντας τουρκικά σήριαλ! Με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζουμε την Τουρκία και την υποβοηθούμε στην προσπάθειά της για πολιτιστικό εκτουρκισμό της ελληνικής κοινωνίας.

Την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 ρίξαμε μια ματιά στον κατάλογο των διαφημιζομένων στις τουρκοσειρές του STAR και του SKAI. Περισσότερες από σαράντα (ναι σαράντα!) επιχειρήσεις χρηματοδότησαν τις τουρκοσειρές που προβλήθηκαν στα δύο κανάλια, μόνο την συγκεκριμένη ημέρα!

Ανάμεσα τους οι γνωστοί – άγνωστοι: ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ, ΦΡΙΣΛΑΝΤ ΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, NESTLE ΕΛΛΑΣ ΑΕ, VODAFONE-PANAFON ΑΕ ΤΗΛΕΠ/ΝΙΩΝ, η «Μεγάλη μας φίλη», η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ναι, η Εθνική μας τράπεζα χρηματοδοτεί τουρκοσειρά!!) και πολλές – πολλές άλλες!

Από την Δευτέρα 27 Απριλίου 2020, θα αναρτάται στο ΙΗΑ κάθε λίγες μέρες πλήρης κατάλογος ΟΛΩΝ των διαφημιζομένων στις τουρκοσειρές.
Όσες επιχειρήσεις επιμένουν να ξοδεύουν τα χρήματα των πελατών τους για διαφήμιση σε τουρκοσειρές, θα «κερδίζουν» δικαιωματικά και πλήρη ανάλυση εταιρικού προφίλ, προϊόντων, εντύπων ή υπηρεσιών τους, ώστε οι πελάτες τους να είναι ενημερωμένοι.

Το καθημερινό αίσχος των τουρκοσειρών στην Ελληνική τηλεόραση πρέπει να σταματήσει.

Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να σταματήσει η χρηματοδότησή τους.

Και σε αυτό ο κάθε ένας από εμάς οφείλει να κάνει το χρέος του, απέχοντας από την αγορά όλων των προϊόντων, όλων των εντύπων, όλων των υπηρεσιών που χρηματοδοτούν με την διαφήμιση τους τουρκοσειρές στην Ελλάδα!

Σχόλια:

Οι τουρκοσειρές στην Ελλάδα

Οι τουρκοσειρές, είναι μια:
  • τεχνική επηρεασμού του πληθυσμού με υποσυνείδητα μηνύματα,
  • στον υποτομέα πλύσεως εγκεφάλου
  • στον τομέα των ψυχολογικών επιχειρήσεων
  • που είναι ένας κλάδος του υβριδικού πολέμου,
  • ο οποίος είναι ένα όπλο (όπως το πεζικό, μηχανικό, πυροβολικό) διεξαγωγής μάχης, 
  • ενός πολέμου που στο τελικό του στάδιο εμπλέκει και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η πολιτική της Τουρκίας

Η Τουρκία, έχει αποφασίσει εδώ και πολλά χρόνια, ότι θα χρησιμοποιήσει ένοπλη βία, για να πάρει στον έλεγχό της, όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα της Αν. Μεσογείου και Αιγαίου.
Η περιοχή αυτή είναι γεωπολιτικά και εμπορικά νευραλγική.
(αποθέματα και διακίνηση υδρογονανθράκων,  έλεγχος εμπορίου Ευρώπης με την Κίνα, διάδρομος για τη Ρωσία, κτλ.).
Τα κλιμακούμενα γεγονότα των τελευταίων 10 ετών το αποδεικνύουν.

Οι επενδύσεις που έχει κάνει και (1) στις Ένοπλες Δυνάμεις και (2) σε εξοπλισμό εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, είναι τάξεις μεγέθους μεγαλύτερες από το κόστος μερικών τουρκοσειρών.
Αντίστοιχα τάξεις μεγέθους μεγαλύτερα από αυτές τις επενδύσεις είναι τα επιδιωκόμενα οφέλη.

Η χρήση τηλεοπτικών σειρών, στην πολιτική της Τουρκίας, είχε περιγραφεί στο βιβλίο: Το Στρατηγικό Βάθος, του Αχμέτ Νταβούτογλου (2001), που κυκλοφόρησε στα Ελληνικά το 2010.

Ο ίδιος, την εποχή που ήταν δίπλα στον Ερντογάν, σε μια από τις πολλές περιοδείες του στα Βαλκάνια και στις τουρκόφωνες χώρες της Ασίας, επανέλαβε πολλές φορές (εδώ) ότι:
Η Τουρκία θα κυριαρχήσει σε πολλές χώρες του πλανήτη, στις οποίες έχει στρατηγικά συμφέροντα ή τουρκόφωνους πληθυσμούς, με την κουλτούρα της και τις εξαγόμενες τηλεοπτικές σειρές της!

Βέβαια, στον τομέα της πολιτισμικής επιρροής, έχει και γερά βαρίδια, όπως την βάρβαρη συμπεριφορά στις κατακτημένες περιοχές της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, τον γενιτσαρισμό, τις βίαιες μετακινήσεις πληθυσμών, τις εθνοκαθάρσεις περιοχών, με επιστέγασμα τις γενοκτονίες Αρμενίων και Ελλήνων.
Μέχρι και σήμερα, εφαρμόζει αυτές τις πολιτισμικές μεθόδους στους Κούρδους, πρόσφατα στη Β. Συρία, και μάλλον σειρά έχει και η Λιβύη.

Θα ακολουθήσει και η Ελλάδα, μόλις συμπληρωθεί ικανός αριθμός "δομών φιλοξενίας" που μεθοδικά στήνουν οι πολιτικάντηδες στην Ελλάδα. Οι τουρκοσειρές είναι προάγγελος των επιχειρήσεων "ειρήνης", σαν αυτές που κάνουν τώρα στη Συρία, οι "ειρηνευτικές δυνάμεις" των Τουρκμένων τζιχαντιστών, που φαίνονται στη φωτογραφία.


Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα

Ιδίως για τον ΣΚΑΙ, μπορεί κανείς να ανακαλέσει πόσο επίμονα προβάλλει ειδήσεις από και για την Τουρκία, πιο έντονα το 2019, 2020, με αποκορύφωμα του χάρτες της Γαλάζιας Πατρίδας ... που φτάνει και μέχρι τη Λιβύη ... και το μεγαλείο του Ερντογάν 

Η πολύ ορθά από το άρθρο συνιστώμενη αποχή από τα προϊόντα των εταιρειών, δεν πρόκειται να επηρεάσει οικονομικά, έστω και λίγο, την προσπάθεια της Τουρκίας να συνεχίσει να προβάλλει τις τουρκοσειρές στην Ελλάδα.

Είναι όμως πολύτιμη, και πρέπει να γίνει, σαν μια καλή τεχνική εξουδετέρωσης των προσπαθειών επηρεασμού του πληθυσμού που επιχειρεί η Τουρκία.

Οι εσωτερικοί εχθροί

Θα βοηθήσει πάρα πολύ στην ανάδειξη και απομόνωση των προσώπων που φέρουν μεν Ελληνική υπηκοότητα αλλά συνεργάζονται με την Τουρκία, εναντίον του Ελληνικού πληθυσμού.

Οι πιο επικίνδυνοι εχθροί είναι εντός των τειχών. Αυτοί είναι που πρώτα πρέπει να εξουδετερωθούν.

Αυτά να τα έχει κανείς στο μυαλό του, όταν βλέπει μισο-υπνωμένος τα δύο αυτά τηλεοπτικά κανάλια, τα οποία σαν αρουραίοι σκάβουν και ανοίγουν λαγούμια στο υποσυνείδητο του Ελληνικού πληθυσμού.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, προβάλλουν την στημένη εικόνα μιας σύγχρονης, καλλιεργημένης και ανθρώπινης κοινωνίας στην Τουρκία.
Αρκεί βέβαια να ρίξει κανείς μια ματιά στη ΝΑ. Τουρκία, στη Β. Συρία, στη Δ. Λιβύη και τον Έβρο, για να δει το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας, το οποίο επιμελώς αποκρύπτεται από τηλεοπτικά κανάλια.

... διαπιστώσεις

Συμπληρώνεται έτσι με την αδιόρατη δύναμη της τηλεοπτικής εικόνας, και μια άλλη κατηγορία δραστήριων περί τον επηρεασμό της κοινής γνώμης, Ελληνικής υπηκοότητας, δουλικών του Ερντογάν που λένε ότι τα τούρκικα σήριαλ:
  • είναι διεθνείς τεράστιες επιτυχίες, που κερδίζουν το κοινό,
  • μια διείσδυση στη ζωή ανθρώπων με διαφορετική εθνικότητα, θρησκεία και κουλτούρα, 
  • σαν μέσα συμφιλίωσης των λαών και  προαγωγής του πολιτισμού, 
  • που αλλάζουν τον κόσμο, που προωθούν την πολυπολιτισμικότητα, 
  • που είναι γνωριμία με την ιστορία,
  • κτλ.

... απορίες

Άλλοι διερωτώνται (εδώ):
γιατί, τα ελληνικά κανάλια, χωρίς να υπάρχει στο βάθος κακή πρόθεση, πέφτουν θύματα-για λόγους εύκολης τηλεθέασης και εύκολων εισπράξεων- αυτής της σκοτεινής και ύπουλης τουρκικής στρατηγικής?
Τα Ελληνικά κανάλια, είναι τόσο Ελληνικά, όσο η Τράπεζα της Ελλάδας, το λιμάνι του Πειραιά, τα 14 αεροδρόμια της Fraport, το λιμάνι Αλεξανδρούπολης κτλ. δηλαδή μόνο Ελληνικά δεν είναι.

Τέτοιου είδους διαπιστώσεις και απορίες, δεν ξέρει κανείς αν είναι από άγνοια, αφέλεια ή επιτελούν ένα μικρότερο ρόλο στις ψυχολογικές επιχειρήσεις της Τουρκίας, θολώνοντας ουσιαστικά, στο υποσυνείδητο του Ελληνικού πληθυσμού, αυτά που ανοιχτά και σε όλους τους τόνους, εφαρμόζει η Τουρκία στην Ελλάδα.

Πηγή:

Σχετικά:

Σχετικές Αναρτήσεις:



Λέξεις εντοπισμού: #Τουρκία #Σχόλια #τουρκοσειρές

Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία