Ο Κοντζιάς στη Σμύρνη

Ο κ. Κοτζιάς εγκαινίασε στη Σμύρνη το Ελληνικό προξενείο:
   .Διάλεξε ημερομηνία, παραμονές της επετείου των Τούρκων για την νίκη τους στη Σμύρνη.
   .Έκανε πως ανησύχησε με τις πτήσεις επιδείξεων της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.
   .Απεδέχθη τον καθησυχασμό του Τσαβούσογλου.
   .Φωτογραφήθηκε σε καφετέρια με όνομα "1453".

♕ Πολλά τυχαία πράγματα, που τυχαία συγκλίνουν προς μια κατεύθυνση, δημιουργίας συγκεκριμένου κλίματος στον Ελληνικό πληθυσμό, με μάλλον κακοστημένη σκηνοθεσία.
❓ Μήπως ετοιμάζει άλλη μια συμφωνία όπως με την πΓΔΜ;


Χαμηλές πτήσεις
... Η συνάντηση των δύο υπουργών εξωτερικών Τουρκίας και Ελλάδας διακόπηκε για λίγο στις 4 Σεπ, όταν χαμηλά ιπτάμενα Τουρκικά ακροβατικά αεριωθούμενα προκάλεσαν έκπληξη στον Έλληνα υπουργό, τον οποίο ηρέμησε ο Τούρκος ομόλογός του.
... Κατά την συνέντευξη τύπου ο θόρυβος των χαμηλών διελεύσεων των ακροβατικών αεριωθουμένων "Solo Turk" γέμισε το δωμάτιο για μια στιγμή.
Όταν ο Έλληνας υπουργός με αγωνία έδειξε τον ουρανό, ο Τσαβούσογλου τον ηρέμησε με ένα χαμόγελο, λέγοντάς του ότι δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό.
... Τα αεριωθούμενα "Solo Turk" έκαναν δοκιμαστική πτήση εν όψει της επερχόμενης επίδειξης της 96ης επετείου της απελευθέρωσης της Σμύρνης από την Ελληνική εισβολή, στο τέλος του Α' Π.Π.

Καφετέρια
Θα μπορούσε βέβαια να είναι ακόμα και τυχαίο.


Σχόλια:

Φαίνεται ότι:
η Τουρκία κάνει εορταστικές εκδηλώσεις για τον συνωστισμό που έγινε στη Σμύρνη το 1922 (Ρεπούση), και το Υπ. Εξωτερικών μάλλον δεν το ήξερε. Παρ' όλες τις δηλώσεις τούρκων αξιωματούχων στα ΜΜΕ για την νίκη τους επί των Ελλήνων.
.
Φαίνεται ότι:
το ΥπΕΘΑ και ΥπΕΞ, αξιολόγησαν ως ασήμαντα τα επεισόδια με την Τουρκία το 2018:

Φαίνεται σαν:
κακοστημένη σκηνοθεσία επιπέδου τούρκικου σήριαλ, σαν το "Καρά Σεβντά", που παίζει ακόμα και σήμερα στον ΣΚΑΙ. Ακόμα και οι αραβικές χώρες έχουν διακόψει τα τούρκικα σήριαλ, ενώ στην Ελλάδα είχαν εκδηλωθεί έντονες αντιδράσεις με αυτού του είδους την προπαγάνδα.

Φαίνεται ότι:
ο Κοντζιάς συμβάλλει, ίσως από αφέλεια, στον ψυχολογικό τομέα επιχειρήσεων υβριδικού πολέμου που εφαρμόζει η Τουρκία, όπως περιγράφεται στα παρακάτω κείμενα:

Πηγές:

Χαμηλές πτήσεις
Καφετέρια


Λέξεις εντοπισμού:


Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία