Στις ΗΠΑ οι παράνομοι μετανάστες θα κρίνουν τις εκλογές


●  Στις ΗΠΑ υπάρχει ρεκόρ παράνομης μετανάστευσης τα τελευταία τρία χρόνια, με ελάχιστες απελάσεις.
●  Ο εκλογικός νόμος ισχύει για τους κατοίκους μιας περιφέρειας, ανεξάρτητα από την υπηκοότητα.
●  Αυτό μετατοπίζει το αποτέλεσμα ~5% προς τους Δημοκρατικούς.

... σε λίγο θα τους δώσουν και διαδικτυακή ψήφο ... 

Ο Έλον Μασκ κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι χρησιμοποιούν τη μεταναστευτική πολιτική για την ενίσχυση της πολιτικής τους εξουσίας. μετά την ψήφο τους για την απόρριψη της τροπολογίας που θα σταματούσε την καταμέτρηση των μεταναστών χωρίς έγγραφα στην απογραφή.


Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν ότι η απογραφή των ΗΠΑ μετράει, για σκοπούς εκλογικής δύναμης, όλους τους ανθρώπους σε μια περιφέρεια, ανεξάρτητα από την υπηκοότητα! 

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας καταψηφίσαν μια τροπολογία που θα σταματούσε την καταμέτρηση των παρανόμων μεταναστών για την κατανομή των εδρών του Κογκρέσου και τις ψήφους του εκλεκτορικού κολεγίου (προεδρικές).

Δεδομένου ότι οι παράνομοι είναι κυρίως σε πολιτείες των Δημοκρατικών, τόσο η Βουλή όσο και η προεδρική ψηφοφορία μετατοπίζονται ~ 5% προς τα αριστερά, το οποίο είναι αρκετό για να αλλάξει ολόκληρη την ισορροπία δυνάμεων! 

Αυτό εξηγεί γιατί υπήρξαν τόσο λίγες απελάσεις που πραγματοποιήθηκαν από την κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.
Σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν βιώσει τρία χρόνια ρεκόρ παράνομης μετανάστευσης στα νότια σύνορα των ΗΠΑ.


Λέξεις εντοπισμού: #ΗΠΑ

Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία