Το ελεγχόμενο χάος και οι σύγχρονοι Οντουάρπα (μάγοι)


●  Η δημιουργία χάους με την μόλυνση του νού, όπως με τους ιούς στους υπολογιστές.
●  Η 4η βιομηχανική επανάσταση, οι εμβολιασμοί, και η γενετική τροποποίηση των ανθρώπων.
●  οι μεγάλες τεχνολογικές, φαρμακευτικές και χρηματοπιστωτικές εταιρείες και η κυβέρνηση των ΗΠΑ, επιχειρούν να κατασκευάσουν συνθετική ζωή
●  Το κουτί της Πανδώρας έχει ανοίξει, το τίμημα θα είναι βαρύ.
✎ Απεροπία

Τα περιεχόμενα του άρθρου είναι:
  1. Εμβολιασμός, 4η Βιομηχανική Επανάσταση και χάος
  2. Λιπιδικά νανοσωματίδια και φλεγμονές
  3. Eπικίνδυνη και η ενδορινική χορήγηση;
  4. Παράνομη η ανθρώπινη γενετική τροποποίηση
  5. Το διάταγμα Μπάιντεν και οι σύγχρονοι Οντουάρπα
  6. Βιοπληροφορική και βιοκατασκευή
  7. Ευρω-ατλαντισμός εναντίον Ευρασιανισμού
  


Ακολουθεί περίληψη με τα κύρια σημεία, και τις αναφορές στις πηγές των πληροφοριών.

Εισαγωγή

Το 1992 δημοσιεύτικε στις ΗΠΑ (Steven Mann), ένα ολιγοσέλιδο δοκίμιο με τίτλο The Chaos Theory and Strategic Thought (θεωρία του Χάους και Στρατηγική Σκέψη).
...
Μεταξύ αλλων αναφέρει ότι ένα πολιτικό σύστημα ... μπορεί να αδρανοποιήσει τους αντιπάλους του, αν τους αντιμετωπίσει ως ηλεκτρονικούς υπολογιστές μολύνοντας τον νού τους με ιούς, όπως ακριβώς μολύνουν οι χάκερ τα λογισμικά των στόχων τους.
...
έτσι από τις ΗΠΑ εξαπολύθηκαν ως ιοί:
  • τα ισλαμιστικά εξτρεμιστικά κινήματα, οι μετανάστες, η Αραβική Άνοιξη, 
  • τα δικαιώματα των μειονοτήτων, ο γάμος και τεκνοθεσία ομοφυλοφύλων, η υπερθέρμανση του πλανήτη, οι παραστάσεις με σατανιστικά τελετουργικά
  • η ψηφιακή μεταρρύθμιση, η καινοτομία, η ψευτο-πανδημία, ο μετανθρωπισμός
...
Όμως δεν τα κατάφεραν, και η άλλη πλευρά (Ρωσία, Κίνα) κερδίζει πόντους.

Εμβολιασμός, 4η Βιομηχανική Επανάσταση και χάος

το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για την 4η βιομηχανική επανάσταση, αναφέρει ξεκάθαρα τον εμβολιασμό ... τον οποίο επιβεβαιώνει η αναφορά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) του 1993 περί εμβολίων που μειώνουν τη γονιμότητα
...
o Tal Zaks της Moderna Therapeutics, επιβεβαίωσε τη μαζική επιχείρηση τροποποίησης του ανθρώπινου DNA μέσω εμβολίων ... το ονόμασε «χακάρισμα του λογισμικού της ζωής».
...
μία επιστημονική ομάδα ανακάλυψε την ομοιότητα μιας βασικής αλληλουχίας του γονιδιώματος του SARS CoV-2 με την αίτηση χορήγησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από τη Moderna αρχικά το 2012 ... όπως έχει αναφέρει και η εφημερίδα Daily Mail, ...
...
άλλοι επιστήμονες ιολόγοι ανακάλυψαν μέσω εμπεριστατωμένης έρευνας ότι στην πρωτεΐνη ακίδας του ιού SARS CoV-2 υπάρχει γενετικό υλικό που ανήκει στη Moderna.

Ενσωμάτωση του γενετικού κώδικα των εμβολίων mRNA στο ανθρώπινο DNA

Τον Σεπτέμβριο του 2022 δημοσιεύτηκε έρευνα που δείχνει ότι οι αλληλουχίες RNA του SARS CoV-2 μπορούν να μεταγραφούν στο DNA και να ενσωματωθούν ενεργά στο γονιδίωμα των προσβεβλημένων ανθρώπινων κυττάρων, με τη μεσολάβηση ρετροτρανσποζονίων (κινητά γενετικά στοιχεία που ενισχύονται με αντίστροφη μεταγραφή ενός ενδιάμεσου RNA).

Λιπιδικά νανοσωματίδια και φλεγμονές

Το 2021, μια άλλη μελέτη του πανεπιστημίου Τζέφερσον της Φιλαδέλφειας , προειδοποίησε ότι ένα συστατικό της «πλατφόρμας» mRNA-LNPs που χρησιμοποιείται σε προ-κλινικές μελέτες εμβολίων, είναι εξαιρετικά φλεγμονώδες.
...
τα λιπιδικά νανοσωματίδια της καναδικής εταιρείας Acuitas, επίσημου προμηθευτή των LNPs του εμβολίου της Pfizer,  ... είναι εξαιρετικά φλεγμονώδη στα ποντίκια.

Eπικίνδυνη και η ενδορινική χορήγηση;

η ίδια δόση LNPs που χορηγήθηκε και ενδορινικά, προκάλεσε παρόμοιες φλεγμονώδεις αποκρίσεις στους πνεύμονες, και οδήγησε και σε υψηλό ποσοστό θνησιμότητας
...
στις νέες στρατηγικές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την διαχείριση της ψευτοπανδημίας το φθινόπωρο του 2022 και τον χειμώνα του 2023, τα ενδορινικά «εμβόλια», είναι έτοιμα να χορηγηθούν στους Ευρωπαίους πολίτες ως πιο …ασφαλή και "νέου τύπου"
...
Μια ακόμα μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 2022 επιβεβαιώνει τα παραπάνω, και ότι η προέκθεση στην πλατφόρμα mRNA-LNP αναστέλλει τις ανοσολογικές αποκρίσεις και μεταβάλλει την εγγενή ανοσοποιητική ικανότητα με κληρονομικό τρόπο, 
...
Γερμανίδα ευρωβουλευτής κατήγγειλε ότι το 80% των εγκύων γυναικών που εμβολιάστηκαν, απέβαλαν.

Παράνομη η ανθρώπινη γενετική τροποποίηση

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές όλες οι πιθανές συνέπειες του εμβολιασμού, ... ενώ οι ιθύνοντες τις γνώριζαν και ακριβώς πάνω σ’αυτές πόνταραν, και χωρίς να αποτρέπεται η μετάδοση του κορωνοϊού, όπως παραδέχτηκε η ίδια τη Pfizer, τα δήθεν εμβόλια εγκρίθηκαν από τις υγειονομικές αρχές όλου του κόσμου!
...
Πώς συνέβη κάτι τέτοιο;
Μα με την ανοχή και τη συνενοχή όλων των αρμόδιων Αρχών που γνώριζαν και σιωπούσαν.
...
Υπάρχουν λοιπόν ένοχοι με ονοματεπώνυμο για όλα αυτά τα ανοσιουργήματα. Πολιτικοί, γιατροί, δικαστές, σώματα ασφαλείας, και ένα σωρό διαπλεκόμενοι του καθεστώτος, θα λογοδοτήσουν για το έγκλημά τους.

Το διάταγμα Μπάιντεν και οι σύγχρονοι Οντουάρπα

Στις 12.09.2022 υπεγράφη από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζόε Μπάιντεν, το «Εκτελεστικό Διάταγμα για την Προώθηση της Βιοτεχνολογίας και της Καινοτομίας του Βιοκατασκευαστικού Τομέα για μια Βιώσιμη, Ασφαλή και Ισχυρή Αμερικανική Βιο-οικονομία».
...
το Διάταγμα αυτό είναι ξεκάθαρο όργανο της επιχείρησης διασποράς χάους
Πρέπει να αναπτύξουμε τεχνολογίες ... για να προγραμματίζουμε τη βιολογία προβλέψιμα ... προάγοντας την παραγωγή μεγάλης κλίμακας, μειώνοντας τα εμπόδια στην εμπορευματοποίηση, έτσι ώστε ... τα προϊόντα να μπορούν να φτάνουν γρηγορότερα στις Αγορές. 
(iv) το Υπουργείο Ενέργειας θα υποστηρίξει ... μεταξύ άλλων, μέσω της παροχής κινήτρων ... για την επέκταση των δυνατοτήτων της βιοκατασκευής.
...
οι μεγάλες τεχνολογικές και φαρμακευτικές εταιρείες των ΗΠΑ, με τη συνεργασία διεθνών επενδυτικών ταμείων, επιχειρούν να κατασκευάσουν συνθετική ζωή ... βιονικούς ανθρώπους ... θνησιγενή υβρίδια ανθρώπων-ζώων ... χιμαιρικά είδη, ... στρατιώτες-ρομπότ, ... θυμίζοντας προϊστορικές καταστάσεις όπως διασώζουν αρχαϊκά έπη.
...
Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, και τα κρέατα εργαστηρίου ... ωχριούν μπροστά στον οδοστρωτήρα της δημιουργίας πλήρως συνθετικής [μετα]ανθρώπινης ζωής.
...
θεωρούν ότι έγιναν θεοί που έχουν δικαίωμα να κατασκευάζουν έλλογα ή μη όντα κατά το δοκούν, όπως ο Οντουάρπα. Το κουτί της Πανδώρας έχει ανοίξει, και δεν θα κλείσει χωρίς βαρύ τίμημα.
(Οντουάρπα, μαύρος μάγος της Ατλαντίδας, ένας τρομερός άρχοντας του «Σκοτεινού Προσώπου», που έδρασε από το 100.000 π.Χ. και εντεύθεν επί χιλιάδες χρόνια)

Βιοπληροφορική και βιοκατασκευή

Η επίσημη ερμηνεία του όρου βιοπληροφορική (bioinformatics) αναφέρει: 
Επιστημονικός χώρος που ... εξερευνά νέους τρόπους για την προσέγγιση των βιολογικών προβλημάτων, καθώς και την αντίληψη βασικών αρχών της Βιολογίας ... σε αλληλεπίδραση με τη σύγχρονη δομική, μοριακή, πληθυσμιακή και περιβαλλοντική βιολογία. Θεωρώντας τα βιολογικά δεδομένα (DNA, RNA, πρωτεΐνες) ως ψηφιακή πληροφορία, εφαρμόζει αλγορίθμους για την επεξεργασία τους και την παραγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων με αποδοτικό τρόπο.
Η Βιοκατασκευή είναι:
ένας τύπος παραγωγής ... που χρησιμοποιεί βιολογικά συστήματα για την παραγωγή εμπορικά σημαντικών βιοϋλικών και βιομορίων ... τα προϊόντα βιοκατασκευής ανακτώνται από φυσικές πηγές, ή από καλλιέργειες ... κυττάρων που αναπτύσσονται μέσα σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις ... και μπορεί να είναι φυσικά ή να προέρχονται από τεχνικές γενετικής μηχανικής.


Λέξεις εντοπισμού:

Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία