Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

   Όταν η τιμωρία είναι “χάδι”, το έγκλημα  συμφέρει και πολλαπλασιάζεται
   Αλλά τα καημένα τα παιδιά δικαιούνται μια ακόμα ευκαιρεία.
   Αν ο πατέρας είχε αμυνθεί επιτυχώς τώρα θα τον έσερναν στα δικαστήρια

... Και ο κ. Χρυσοχοΐδης συγκλονίστηκε (βλ. σχόλια)

Τα γεγονότα

Τρία άτομα, οι δύο με πιστόλια, φορούσαν κουκούλες, μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά και φεύγοντας μίλησαν σε ξένη γλώσσα.
Έσπασαν την εξωτερική κάμερα ασφαλείας.
Έπνιξαν το σκύλο και τον κρέμασαν στα κάγκελα.
Απείλησαν με πιστόλι το μωρό στην κούνια, ζητώντας να τους πουν που έχουν χρήματα. 
Έδεσαν τον σύζυγο σε καρέκλα.
Η 20χρονη γυναίκα αντέδρασε και την έπνιξαν.
Η Αστυνομία τους επικηρύσσει για 300.000€.

⏵Πηγές
✎ Γεγονότα

Σχόλια Θάνος Τζήμερος 

Η βάση κάθε δημοκρατίας είναι η τάξη. Η βάση της τάξης είναι η τιμωρία του παραβατικού.

Όταν η τιμωρία είναι “χάδι”, το έγκλημα  συμφέρει και γίνεται όλο και πιο αδίστακτο.

Οδύρονται τώρα, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και σχολιαστές ... αλλά όταν η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ λέει πως τα ΙΣΟΒΙΑ πρέπει να είναι ΙΣΟΒΙΑ, είμαστε “ακροδεξιοί” που… δεν ξέρουν από σύγχρονη σωφρονιστική φιλοσοφία, η οποία θα παραλάβει δήθεν τα κτήνη των Γλυκών Νερών και, με στοργή και προδέρμ, θα τους παραδώσει μετά από λίγα χρόνια χρήσιμους στην κοινωνία.
Όταν οι  υπάνθρωποι συλληφθούν, και ελπίζουμε αυτό να γίνει σύντομα, θα διαπιστώσουμε ότι δεν ήταν αυτή η πρώτη εγκληματική πράξη που έκαναν στη ζωή τους.

Έχουν συλληφθεί, έχουν αφεθεί ελεύθεροι, έχουν ξανασυλληφθεί, έχουν ξαναφεθεί ελεύθεροι ή καταδικάστηκαν σε μερικούς μήνες με αναστολή ή κάποιος υπουργός με ευεργετικές  διατάξεις τους απελευθέρωσε. ... αν ήξεραν ότι από τη στιγμή που θα ακουστεί στο δικαστήριο η λέξη ισόβια, στην υπόλοιπη ζωή τους θα βλέπουν τέσσερις τοίχους, ... θα το σκεφτόντουσαν πολύ καλύτερα.

Θα ... ξεχαστεί ... και θα συνεχίσει να κυριαρχεί στον δημόσιο βίο η αντίληψη πως η τιμωρία του παραβατικού είναι “αυταρχισμός” και όποιος την υποστηρίζει, “φασίστας” διότι πρέπει να δώσουμε “στα καημένα τα παιδιά” μια δεύτερη ευκαιρία.
...
Αν ο τραγικός σύζυγος και πατέρας οπλοφορούσε και είχε αμυνθεί επιτυχώς, θα τον έσερναν στα δικαστήρια, κατηγορώντας τον ότι δεν εφάρμοσε “αναλογική βία” και όλοι οι προοδευτικούληδες πολιτικοί και δημοσιογράφοι θα λέγαν “μα, να τους σκοτώσει για 15.000 ευρώ;”
...
Καιρός να αλλάξει η βλακώδης, εγκληματική, ληστοπροστατευτική νομοθεσία που απαιτεί να ξέρεις εκ των προτέρων τι είδους βία σκοπεύει να ασκήσει ο ληστής για να μην τον… αδικήσεις και ασκήσεις μεγαλύτερη
(μα πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι αυτοί που το νομοθέτησαν κι αυτοί που δεν το αλλάζουν!)
και να υιοθετήσουμε το ελβετικό μοντέλο.
Ο ληστής/δυνητικός δολοφόνος να ξέρει ότι από τη στιγμή που παραβιάζει την ιδιοκτησία κάποιου μπορεί να βρεθεί ξαπλωμένος με μερικές ... κουμπότρυπες επιπλέον

⏵Πηγές

Δηλώσεις κ. Χρυσοχοΐδη

🙶  είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίθηκε για την αγριότητα του.
Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία ακόμα και στο έγκλημα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι συγκλονισμένος ... και αναφέρει ότι τέτοια βαρβαρότητα είναι σπάνιο για την ελληνική κοινωνία.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δείχνει να έχει βαρεία εγκεφαλική βλάβη, τουλάχιστον στις λειτουργίες της μνήμης.


Γρήγορα ξέχασε τις πρόσφατες δολοφονίες του δημοσιογράφου Καραϊβάζ, και του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο.

Μάλλον δεν βλέπει ότι τους πιάνουν και αμέσως τους αφήνουν ελεύθερους, όπως στην πρόσφατη κλοπή (2019) όπου διηγείται ένας παθών:
... η ΕΛΑΣ συνέλαβε άμεσα τους 4 κλέφτες του σπιτιού μου ...πριν τη δίκη με κοιτούσαν ειρωνικά και χαμογελούσαν ... ήξεραν Ελληνικά ... δεν υπήρχε μεταφραστής ... αφέθηκαν ελεύθεροι (εδώ)

Τα επεισόδια που διήρκεσαν 7 ημέρες στη Μόρια ... τα απέδωσε σε 6 ανήλικα προσφυγόπουλα (εδώ)

Το 2020 απέδωσε τις βιαιοπραγίες των ΜΑΤ εναντίον κατοίκων της Λέσβου στο ότι τα ΜΑΤ έχασαν την ψυχραιμία τους ... ενώ 20 χρόνια τώρα που τρώνε μολότωφ στο κέντρο της Αθήνας ποτέ δεν την έχασαν (εδώ)

Ξέρει επίσης ότι με τον νέο Ποινικό Κώδικα τους λαθρομετανάστες και να τους συλλάβουν, και να τους καταδικάσουν,  δεν θα μπορεί να τους απελάσει (εδώ), αντίθετα δε πολλούς τους αποφυλακίζει (εδώ)

Το 2012 ψήφισε το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει ... ήταν απασχολημένος (εδώ)

Το 2010 ψήφισε τις  Διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια (ν. 3838/2010) (εδώ) , που κρίθηκαν αντισυνταγματικές γιατί αλλοιώνουν την σύνθεση του πληθυσμού ως πυλώνα του δημοκρατικού πολιτεύματος (εδώ)

 Ο κ. Χρυσοχoΐδης δεν έχει πρόβλημα μνήμης. 

Συστηματικά, χρόνια τώρα, εφαρμόζει συγκεκαλυμμένη γενοκτονία επί του Ελληνικού πληθυσμού, με αργό ρυθμό και με πολιτικά ορθές τακτικές ... να μην εξεγερθούν τα θύματα ... όπως οδηγούσαν οι Ναζί τους Εβραίους στους θαλάμους αερίων.
Σε δύο τομείς τουλάχιστον:
  • Στην αλλοίωση της πληθυσμιακής (και εκλογικής) σύνθεσης της Ελλάδας και
  • στην μείωση της εσωτερικής ασφάλειας. σαν απειλή στον πληθυσμό

    Συνεχίζει επάξια το έργο του προηγούμενου, του κ. Τόσκα ο οποίος:

    • συνιστούσε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε όταν μπαίνουν κλέφτες στο σπίτι (εδώ)
    • καταδίκαζε δημόσια τον 88χρονο που αμύνθηκε πυροβολώντας κλέφτες ότι δεν θα γίνουμε Φαρ-Ουέστ (εδώ)
    • ήθελε να προσλάβει αλλοδαπούς στην Αστυνομία (εδώ)


     H χρησιμοποίηση εγκληματιών, σαν αυτούς που αποφυλακίστηκαν με τον νόμο Παρασκευόπουλου (εδώ), με την ατιμωρησία, σαν αυτή που θεσπίστηκε με τον Νέο Ποινικό Κώδικα (εδώ), εναντίον πληθυσμών χρησμοποιήθηκε για τον διωγμό των κατοίκων σε Ίμβρο και Τένεδο από την Τουρκία το 1964 (εδώ).

    ⏵Πηγές
     Δηλώσεις κ. Χρυσοχοΐδη

    Οι Έρευνες της Αστυνομίας

    ... 18.05
    Η Αστυνομία έχει σχηματίσει το προφίλ των δολοφόνων, έγινε άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, η λίστα των υπόπτων επικεντρώνεται σε περίπου 30 σκληρούς ποινικούς.
    Μαρτυρία, (εκπομπή «Φως στο Τούνελ»)  ανέφερε ότι στη Φυλή δύο άτομα έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σε ένα ATM,
    ...
    Πρώτες πληροφορίες για ένα από τους δράστες πρόκειται για Αλβανό σεσημασμένο κακοποιό, που είχε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες και σωρεία άλλων αδικημάτων και ο οποίος έχει αποφυλακιστεί πρόσφατα.
    ... 28.05
    Καλαικμάνης: όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ... είναι κοινοί εγκληματίες που το έχουν ξανακάνει ...μάλλον μερικοί από αυτούς έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία κατά το παρελθόν


      
    Εάν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν ...  είναι ξεκάθαρο ότι πολύ χειρότεροι εγκληματίες βρίσκονται στη ¨ελληνική" βουλή και στις ελίτ που νομοθετικά πια υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν την εγκληματικότητα εναντίον του ελληνικού πληθυσμού.

    Οι πραγματικοί εγκληματίες είναι οι πρωθυπουργοί, οι υπουργοί δικαιοσύνης, δημόσιας τάξης, τα κόμματα καθώς και οι συναφείς ρωμαλέες κοινωνικές συλλογικότητες που τους υποστηρίζουν. Αυτοί τους αποφυλακίζουν ομαδικά, κατασκευάζουν νομικές διαδρομές για να ελαττώνουν τις ποινές, και τις μειώνουν συνέχεια όπως με τον νέο Ποινικό Κώδικα,

    ⏵Πηγές




    Λέξεις εντοπισμού:

    Δημοφιλή

    Περί της ροζ σημαίας

    Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

    Λωρίδα της Γάζας

    Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

    Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία