Το έπος του 40 ... το 2020



●  Αναστολή των παρελάσεων για την προστασία της δημόσιας υγείας με φυλάκιση έως 2 και κάθειρξη έως 10 έτη.
●  Έλληνες που επεχείρησαν να καταθέσουν στεφάνι  συνελήφθησαν.
●  Συγκεντρώσεις αλλοδαπών, πραγματοποιήθηκαν χωρίς προβλήματα.

❗  ... Κάτι θέλουν να μας πούν οι κυβερνώντες ....


...
Όποιος Έλληνας θελήσει να παρελάσει ... θα του επιβληθεί ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 2 ετών ή και μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη αν του φορτώσουν κατηγορία ότι μετέδωσε ή αποπειράθηκε να μεταδώσει τον κορωνοϊό! 
για να «προστατευθεί η δημόσια υγεία από τον κίνδυνο της διασποράς του»!
Ετσι γίνεται πράξη το πάγιο αίτημα της Αριστεράς για κατάργηση των παρελάσεων...
 

...
Επτά συλλήψεις πραγματοποίησε η αστυνομία μετά την ένταση που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Σύνταγμα όταν ομάδα περίπου 70 ατόμων επιχείρησαν να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Εις βάρος των επτά συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία για διάδοση ασθενειών.
...
οι κυβερνώντες βρήκαν αφορμή για να σταματήσουν τις στρατιωτικές και λοιπές παρελάσεις επί τη επετείω της 28ης Οκτωβρίου και τις εκδηλώσεις εορτασμού του έπους του 1940!

Η απόφαση

«Την αναστολή της διενέργειας των πάσης φύσεως παρελάσεων κατά την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου κατά το έτος 2020 σε όλη την Επικράτεια, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας προς περιορισμό του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με τις από 30.9.2020 και 22.10.2020 εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

​Η μη συμμόρφωση επισύρει τις συνέπειες της παρ. 6 του άρθρου πρώτου της από 25.2.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4682/2020.

Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη».

Η «άλλη διάταξη» είναι η «Μετάδοση ή απόπειρα μετάδοσης μολυσματικής ασθένειας».
Μέχρι και δέκα χρόνια κάθειρξη.






Λέξεις εντοπισμού: #28ηΟκτ

Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία