Στον λαβύρινθο των ψυχολογικών επιχειρήσεων

●   Στην χώρα μας επικρατεί πόλεμος.
●   Δεν θα τελειώσει, αν δεν καταλάβουμε πως δημιουργείται και συντηρείται.
●   Το κέντρο, η περιφέρεια, η πολιτική και η οικονομία.
●   Παρδαλές επαναστάσεις, ΜΜΕ, ψυχολογικές επιχειρήσεις, αντάρτικο πόλεων, σχιζοφρένεια στον πληθυσμό.
●   Η αναστάτωση διευκολύνει τον εχθρό.
❓  Υπάρχει λύση, και ποια θα μπορούσε να είναι αυτή;
  Berlin - Athen Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης
  Στον λαβύρινθο των ψυχολογικών επιχειρήσεων


Στον λαβύρινθο των ψυχολογικών επιχειρήσεων

Εισαγωγή

Είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε, ότι στην χώρα μας επικρατεί πόλεμος, ο εμφύλιος που ακόμη δεν τελείωσε. Και ο οποίος δεν θα τελειώσει σύντομα, αν δεν καταλάβουμε πως αυτός δημιουργείται και πως συντηρείται. Και επίσης, ότι υπό συνθήκες πολέμου οποιαδήποτε αναστάτωση παίζει μόνο στα χέρια του εχθρού

Παρά το ότι ολημερίς και ολονυχτίς τα κάθε λογής μαζικά μέσα μας „ενημερώνουν“, στην ουσία κανείς μας δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει, ούτε στην Ελλάδα, ούτε παγκόσμια. Στον λαβύρινθο της εσκεμμένης „πληροφόρησής“ μας, είναι πολύ δύσκολο να μάθουμε που βρισκόμαστε, ποιός μας κουμαντάρει και ποιό δρόμο να πάρουμε για να βγούμε απ‘ το τούννελ.

Τα ερωτήματα που απασχολούν τον πολίτη είναι βασικά:
❔   Θα ανακάμψει η ελληνική οικονομία;
❔   Τι θα γίνει με τους λαθρομετανάστες που αυξάνονται και πληθύνονται;
❔   Ποιό κόμμα να κυβερνήσει στις εκλογές, που όπως δείχνουν τα πράμματα θα γίνουν σύντομα;
❔   Δεν έχω λεφτά, δεν μπορώ να πάρω φάρμακα.

Αυτά και άλλα τέτοια αναρωτιέται ο Έλληνας βλέποντας την κατάσταση μέσα από την οπτική γωνία που του έχει επιβληθεί, μια τρυπίτσα, που του δείχνει μόνο ένα μικρό μέρος των όσων συμβαίνουν στον κόσμο.

Αν μπορούσε να την διευρύνει, τα προβλήματα και τα ερωτήματά του θα αυξάνονταν:
❔   Τι πραγματικά συμβαίνει στην Ουκρανία, την Συρία, το Ιράκ;
❔   Θα γίνει ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος;
❔   Καταρρέει η παγκόσμια οικονομία; Και, προ πάντων,
❔   τι επιπτώσεις έχουν όλα αυτά για την Ελλάδα και τα προβλήματα που ζει ο πολίτης;

Και το ερώτημα των ερωτημάτων:
❔   Υπάρχει μία λύση και ποια θα μπορούσε να είναι αυτή;

Το κεντρικό ερώτημα λοιπόν είναι:
  • Τι τελικά μαθαίνουμε από όλα αυτά που διαβάζουμε, ακούμε και βλέπουμε; 
  • Κατανοούμε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και τον ρόλο που παίζουν τα κόμματα της φασαρίας και της αντιπολίτευσης στην εθνική μας μιζέρια;
  • Γιατί το κράτος παρακολουθεί άφωνο την ανομία, την κατάλυση των θεσμών, γιατί δεν μπορεί να βρει τους τρομοκράτες, που κάθε λίγο και λιγάκι δολοφονούν και αναστατώνουν την κοινωνία;

Αν μέσα σ‘ ένα κόσμο, που ολοένα γίνεται και πιο πολύπλοκος, θέλουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην πατρίδα μας και έξω απ’ αυτήν, τότε θα πρέπει να βρούμε μια απάντηση σ‘ αυτά και άλλα συναφή ερωτήματα.

Κεφάλαια

Επίλογος

Η παραπληροφόρηση, το αντάρτικο πόλεων και γενικά όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιεί ο Ηγεμόνας για την διατάραξη της ψυχικής ισορροπίας ενός λαού, στην συγκεκριμένη περίπτωση του ελληνικού λαού, με σκοπό να διατηρεί την χώρα μας σε μια κατάσταση διαρκούς αποδιοργάνωσης και αποσταθεροποίησης, σκοπεύουν και πάλι στην αλλαγή καθεστώτος (regime change).

Διαρκείς αλλαγές, ποτέ σταθεροποίηση, είναι η μέθοδος που εφαρμόζει ο Ηγεμόνας απο χρόνια τώρα, και με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.  Όμως μόνο χώρες που έχουν μια κάποια σταθερότητα, όπως η Γερμανία, πάνε μπροστά, άσχετα αν το σύστημά τους δεν είναι το επιθυμητό. Αυτό είναι όμως ένα άλλο θέμα.
Στο άρθρο μου ανέφερα μόνο κάποιες πτυχές του θέματος, που έχουν άμεση σχέση με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον τόπο μας: Τον αναβρασμό, την αγανάκτηση και την διάθεση τιμωρίας του πολίτη. Τιμωρίας ποιανού; Της κυβέρνησης ή του εαυτού του;

Η κατάσταση δείχνει εκλογές. Τις οποίες, φως φανάρι, θα κερδίσει ο Τσίπρας. Το τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Τσίπρα, νομίζω ότι φάνηκε από τα παραπάνω.

Γι’ αυτό, τελειώνοντας, θέλω να επισημάνω, ότι είναι απαραίτητο, οι Έλληνες πολίτες να απέχουν από κάθε καταστροφική αντιπολιτευτική δραστηριότητα και κάθε φασαρία.

Και να συνειδητοποιήσουν, ότι στην χώρα μας επικρατεί πόλεμος που γίνεται τόσο με την βία (τρομοκρατία, τρομοκράτες) όσο και με τα ψυχολογικά μέσα που ανέφερα παραπάνω, και όπως φαίνεται, είναι πιο δραστικά απο τα συμβατικά όπλα.

Ο εμφύλιος λοιπόν δεν τελείωσε ακόμη. Και δεν θα τελειώσει, αν δεν καταλάβουμε πως ένας εμφύλιος δημιουργείται και πως συντηρείται. Και επίσης, ότι υπό συνθήκες πολέμου οποιαδήποτε αναστάτωση παίζει μόνο στα χέρια του εχθρού.



Λέξεις εντοπισμού: ΨΠ::

Δημοφιλή

Τo παραμύθι της επωφελούς Συμφωνίας των Πρεσπών

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Στις ΗΠΑ οι παράνομοι μετανάστες θα κρίνουν τις εκλογές

Η Βολιβία διαθέτει λίθιο

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία