Τα κάλλαντα της Black Rock


H Black Rock:
●  στα lockdowns αγόρασε futures πετρελαίου, ξεκίνησε την πράσινη μετάβαση, τα ξεφόρτωσε, και τώρα ελέγχεται για χρηματισμό της Κομισιόν,
●  με το ξεκίνημα της Ουκρανίας, ανακοίνωσε το τέλος της παγκοσμιοποίησης.
●  Ο στόχος της είναι η διάσωση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, που έχει συσσωρεύσει χρέη 1450 τρισ. $
●  Η πράσινη ανάπτυξη είναι αρλούμπες ... για να πληρώνει ο κόσμος. 
✎ ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ - ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ

Είναι η εταιρεία στοιχημάτισε υπέρ του Grexit και πίεζε να γίνει. Έχασε πολλά αφού δεν μπόρεσε να βάλει στο χέρι τους υδρογονάνθρακες της Αν. Μεσογείου, που αναλογούν στην Ελλάδα ... μέσω ΤΑΙΠΕΔ.

O μεγαλύτερος διαχειριστής κεφαλαίων και παγίων του πλανήτη, ύψους 7 τρισ $
(καταγραφές ΑΕΠ 2020: ΗΠΑ 20,89, ΕΕ 15,37, Κίνα 14,69)

Το fund των funds. Σχεδόν καμία επένδυση τους δεν γίνεται χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ΔΣ της Blackrock.

Η εταιρία που αγόρασε με το πρώτο lockdown τα περισσότερα futures πετρελαίου, που πουλιόντουσαν τότε σε αρνητικές τιμές

Μετά την σύνοδο των G7 στην Κορνουάλη, επισημοποιήθηκε ως πολιτική η κατευθυντήρια γραμμή του ΔΣ της Blackrock για την "Πράσινη Μετάβαση".
Που η ίδια η Black Rock σχεδίασε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).
Ακολούθησε αμέσως η εφαρμογή από την ΕΕ με αύξηση των συντελεστών ρύπων και την έναρξη της ανόδου των τιμών της ενέργειας, πριν το Ουκρανικό.

Τότε ξεφόρτωσε τα futures πετρελαίου που είχε αγοράσει, εκτινάσσοντας τα κέρδη της αλλά και τα κεφάλαια που διαχειρίζεται σε ύψος πάνω από τα 10 τρισ. $ εκτοπίζοντας την Κίνα από την τρίτη θέση οικονομικής ισχύος.

Η καθοδηγούμενη απο τη Δύση εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, οδήγησε την Black Rock, να αποχωρήσει από ενεργειακές επενδύσεις (πηγές και αγωγούς) σε Ρωσία και Σαουδική Αραβία.

Αμέσως μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία o πρόεδρος της Black Rock (Fink) ανακήρυξε το τέλος της παγκοσμιοποίησης. Αναμένουν μετακινήσεις επενδύσεων και χρηματοπιστωτικά παίγνια σε χρεοκοπίες. Τζόγος με σημαδεμένα χαρτιά, αφού οι ίδιοι σχεδιάζουν τι θα γίνει.

Η Black Rock σχεδίασε για λογαριασμό της Κομισιόν επενδυτικά πακέτα που αφορούν ενδιαφέροντα και ανησυχίες για θέματα Περιβάλλοντος, Κοινωνίας και Διακυβέρνησης (Environmental, Social, and Governance - ESG). Τώρα ελέγχεται και για χρηματισμό της Κομισιόν για τις αναθέσεις της Φον ντερ Λάιεν. 

Η εταιρία που ανακοίνωσε ότι έβγαλε τα περισσότερα χρήματα από την ενεργειακή κρίση ... που η ίδια σχεδίασε.

Η αποχώρηση της Total έναντι της ExxonMobil από τις εξορύξεις νότια της Κρήτης πρέπει να είναι δικό της σχέδιο. Γίνονται έρευνες επί αυτού.

Η BlackRock κινείται πλέον και στον χώρο των επενδύσεων εξαγορών μεταλλείων κρίσιμων μετάλλων για τις ΑΠΕ, κυρίως στις χώρες της Υποσαχαριας Αφρικής, κόντρα στα αντίστοιχα κινέζικα funds που επενδύουν σχετικά στην ίδια περιοχή.

Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν

Η ατζέντα της Black Rock δεν έχει να κάνει τόσο με το κλίμα και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Κύριος στόχος της είναι η διάσωση του σημερινού χρηματοπιστωτικού συστήματος έναντι των πιθανών καταρρεύσεων του, λόγω της φούσκας των τοξικών τραπεζικών ομολόγων που έχει συσσωρεύσει (σήμερα ύψους άνω των 1450 τρισ. $), μέσω ενός νέου μεγάλου κύκλου δανεισμού ύψους 74 τρισ. $ που πρέπει να επενδυθούν, λέει, μέχρι το 2030 "για το κλίμα". Και να επαναλαμβάνονται μετά ανά 20ετια.
 
Την επόμενη λοιπόν φορά που θα σου πουν να συνταχθείς
  • με τις τσιρίδες της Γκρέτα για το κλίμα ή
  • τις αρλούμπες του "όλα από ΑΠΕ" των ένθεν κακείθεν Πρασιναλόγων
  • με βεβιασμένες πολιτικές αλά Μητσοτάκη, 
  • κτλ.
πάντα να ψάχνεις πίσω από τις ενδείξεις για κάποια μικρή ή μεγάλη εμπλοκή κάποιων funds που κινούν κεφάλαια της Blackrock.

Και βγάλε μετά τα συμπεράσματα σου και για τα εδώ πολιτικά ενεργούμενα της, τις μαριονέτες που κινεί η Black Rock.

 



Λέξεις εντοπισμού:

Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία