Νέες ... προκλήσεις από τα Σκόπια

   Τις τελευταίες μέρες στα Σκόπια, σημειώθηκαν "βανδαλισμοί", σε κρατικές πινακίδες.
   Σε όλες τις περιπτώσεις, αφορούσαν μόνο η λέξη "Βόρεια" που εξαφανίστηκε.
   Οι δράστες δεν κρύβονται ... και τα ΜΜΕ μάλλον τους επαινούν.

♛ Δεν είναι προκλήσεις. Είναι συνέχιση της  πολιτικής των Πρεσπών, με "κοινωνικά" μέσα (βλ. σχόλια)


Αρκετές περιπτώσεις βανδαλισμών σε πινακίδες Υπουργείων και άλλων κρατικών φορέων που έγραφαν «Βόρεια Μακεδονία», σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα Σκόπια.

Σε παγκόσμια πρωτοτυπία, οι δράστες των βανδαλισμών κρατικής περιουσίας, μιας πράξης που σε όλα τα κράτη επισύρει πρόστιμο και φυλάκιση, όχι μόνο δεν κρύβονται, αλλά αντιθέτως βγαίνουν επώνυμα και τις παραδέχονται.
Μάλιστα ΜΜΕ των Σκοπίων συχνά πυκνά φιλοξενούν δηλώσεις τους και μόνο που δεν τους...επαινούν.

Τα αγάλματα σε κεντρικές πλατείες των Σκοπίων, τα οποία παραπέμπουν στην αρχαία Ελληνική Ιστορία, εξακολουθούν να μην έχουν καμία πινακίδα.

Η βλακώδης φόρμουλα της προηγούμενης ελληνικής κυβέρνησης, η οποία αντί να απαιτήσει την άμεση απομάκρυνση των αγαλμάτων έσπευσε να συμφωνήσει στη διατήρησή τους, αποδείχτηκε καταστροφική. Όπως και η πλήρης απάθεια της τωρινής ελληνικής κυβέρνησης, η οποία δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα.

Η εικόνα που μένει για τους τουρίστες και τους επισκέπτες είναι ότι βρίσκονται σε μια χώρα που όλοι στο εσωτερικό της αποκαλούν σκέτο «Μακεδονία», τους εαυτούς τους «Μακεδόνες» και εκεί υπάρχουν αγάλματα των αρχαίων Μακεδόνων βασιλιάδων… Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Σχόλια:

Δεν είναι προκλήσεις. Και δεν είναι νέες.
Εκφράστηκαν ξεκάθαρα και στις διαπραγματεύσεις και στη συμφωνία.

Είναι η πολιτική που εφαρμόζεται για την ευρύτερη περιοχή, στην Μακεδονία, μέρος της οποίας (το τυπικό μέρος) ήταν και η συμφωνία των Πρεσπών.

Η εφαρμογή της πολιτικής μπορεί να υποστηριχθεί και από ενέργειες που φαίνονται ότι πηγάζουν από την κοινωνία και τον λαό.

Δηλαδή τώρα έχουν αναλάβει την προώθηση της πολιτικής αυτής, αυτο-οργανωνόμενες συλλογικοτήτες αλληλέγγυων δικαιωματιστών που εκφράζουν πλέρια την γνήσια αυτοδιάθεση της κοινωνίας των πολιτών.
Έχουμε και στην Ελλάδα πολλούς τέτοιους.

Αν τα παραπάνω ακούγονται περίεργα, κοιτάξτε γύρω σας, θα βρείτε πολλούς που με τις παραπάνω φράσεις εφαρμόζουν κοινωνική μηχανική (δλδ. λοβοτομές) πάνω στον Ελληνικό πληθυσμό.

Και εντός Ελλάδος, διάφοροι σύλλογοι όπως το Ουράνιο Τόξο, και συγκεκριμένα πρόσωπα στην Ελληνική βουλή.

Με φανερή χρηματοδότηση από τον Σόρος.

Και το λένε ξεκάθαρα, σε όλους τους τόννους για την ... Σλαβική ενοποίηση της Μακεδονίας.





Λέξεις εντοπισμού: #Μακεδονικό #Συμφωνία Πρεσπών #Σχόλια

Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία