Πολιτικό αξίωμα: Ο - δικός μας - σκοπός αγιάζει τα μέσα


●  Η Συμφωνία των Πρεσπών δείχνει ότι εφαρμόζεται ένα σχέδιο ριζικής αλλαγής της εθνικοπολιτικής φυσιογνωμίας της Ελλάδος,
●  Το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» είναι το μοναδικό πολιτικό αξίωμά τους.
●  Δεν διστάζουν πλέον και σε μείζονα ζητήματα που επηρεάζουν την οικονομία,  την εθνική υπόσταση της χώρας και το δημοκρατικό πολίτευμά μας!
●  Απαιτείται εγρήγορση και στενή συνεργασία όλων των δημοκρατικών δημιουργικών δυνάμεων της πατρίδας μας για να μην υποχρεωθούμε σε σε μη αναστρέψιμη πορεία εξαθλίωσης, σε ιστορική λήθη και πολιτισμική οπισθοδρόμηση.
✎ Liberal Γ. Κωτσός
♛  ... Το λένε και συχνά και ξεκάθαρα, και όλο και πιο έντονα, και το νομοθετούν ακόμα, για το ότι θέλουν να αλλάξουν την φυσιογνωμία της Ελλάδας (βλ. σχόλια), εξαφανίζοντας του Έλληνες.

...
Η Συμφωνία των Πρεσπών φαίνεται ότι είναι η απαρχή εφαρμογής ενός - μέχρι πρότινος - μυστικού σχεδίου ριζικής αλλαγής της εθνικοπολιτικής φυσιογνωμίας της Ελλάδος,
...
οι «αριστεροί σωτήρες», δείχνουν πλέον τον πραγματικό εαυτό τους!
...
Δεν τους «καίγεται καρφί» για την πρωτοφανή φορολαίλαπα που εξαπέλυσαν ... κοροϊδεύουν κιόλας με νέες υποσχέσεις για αναδιανομή των εισοδημάτων, διορισμούς και αυξήσεις μισθών.
...
μας εξουσιάζει μια κάστα συμφεροντολόγων πολιτικάντηδων αποφασισμένη να πραγματώσει το ιδεοληπτικό όραμά της πριν να λήξει η κυβερνητική θητεία της επονομαζόμενης από τους ίδιους,«πρώτης φοράς Αριστερά»!
,,,
στοιχήθηκαν πίσω από τον υπέρτατο στόχο, κατοχής της καρέκλας, και δεν δίνουν πουθενά λογαριασμό, ούτε για τις αποφάσεις, ούτε για τις πράξεις τους!
...
Εκμεταλλεύονται χαιρέκακα στο έπακρο τον Κοινοβουλευτισμό και τις πρόνοιες της δημοκρατικής εξουσίας που οι ίδιοι κάποτε λοιδορούσαν, για να νομοθετήσουν τις πολιτικές φαντασιώσεις τους
...
στο όνομα μιας παρωχημένης διεθνιστικής φιλοσοφίας, η Μακεδονία δεν είναι μια, ούτε Ελληνική
...
οι πατριωτικές εκδηλώσεις των Ελλήνων είναι… ακροδεξιά παραληρήματα(!)
...
η πλειοψηφία των πολιτών που τάσσονται κατά της συμφωνίας των Πρεσπών είναι ... αυτοί που δεν μπορούν να σκέπτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους
...
η θέση της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας είναι στο περιθώριο της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου κι’ ας οφείλουμε αποδεδειγμένα σε αυτήν την ύπαρξη του Έθνους και της γλώσσας μας!
...
ο πλούτος, η ευημερία και η αποδοτική αυτόβουλη υπερεργασία είναι «ποινικά αδικήματα»,
...
η αναδιανομή των εισοδημάτων έχει τον χαρακτήρα της συνεχούς αφαίμαξης των ιδεολογικών εχθρών τους, ... μέχρι την τελική εξαφάνισή τους!
...
τα επιδόματα είναι στην ουσία ισχυρά εργαλεία πολιτικής ομηρίας και χειραγώγησης των φτωχών και των αδυνάτων, οι οποίοι όλως τυχαίως αυξάνονται και πληθαίνουν
...
οι εκλογές είναι αυτοσκοπός ώστε να επιτύχουν κυριαρχία στο σύστημα εξουσίας και να την διατηρήσουν στο διηνεκές, με καλπονοθευτικά νομικά εφευρήματα («απλή αναλογική – Κλεισθένης)!
...
«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» είναι το μοναδικό πολιτικό αξίωμά τους και το επόμενο διάστημα θα το δούμε να παίρνει «σάρκα και οστά» σε μείζονα ζητήματα που κρίνουν όχι μόνο την Ελληνική οικονομία, αλλά κυρίως την εθνική υπόσταση της χώρας και το δημοκρατικό πολίτευμά μας!

Απαιτείται εδώ και τώρα, εγρήγορση και στενή συνεργασία όλων των δημοκρατικών δημιουργικών δυνάμεων της πατρίδας μας για να μην επιτραπεί στην σημερινή κυβερνώσα αριστερόστροφη συνιστώσα-κολαούζο εγχώριων και ξένων συμφερόντων, να υποχρεώσει τον Ελληνικό λαό σε μη αναστρέψιμη πορεία εξαθλίωσης, σε ιστορική λήθη και πολιτισμική οπισθοδρόμηση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν αλλότριες επιδιώξεις που δεν μπορεί κανείς μας να διανοηθεί!


Σχόλια:

Από την αρχή των μνημονίων, φαίνεται ότι ο Ελληνικός πληθυσμός, δεν αντιλαμβάνεται αυτά που του λένε ξεκάθαρα οι πολιτικάντηδες (όχι όλοι), δηλαδή ... ότι δεν έχει θέση πια στην Ελλάδα ... ότι τον αφανίζουν με σύστημα ... με "πολιτικά ορθή" γενοκτονία.

Και το έχουν ανακοινώσει με κάθε τρόπο και τόνο στον Ελληνικό πληθυσμό:

  • λένε ότι κυβερνούν ένα λαό κλεφτών, απατεώνων, διεφθαρμένων, 
  • αλλά ... μαζί του τα φάγανε
  • οι πολίτες άκουσαν ότι κατοικούν σε μια χώρα με θάλασσα δίχως σύνορα
  • που όμως η χώρα αυτή έχει πολλά νησιά όπως τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη
  • που τα βάρβαρα δημόσια μαστιγώματα σε μουσουλμανικές θρησκευτικές τελετές με τα οποία αναγκάζονται να ζούν, είναι πολιτιστικές εκδηλώσεις μιας άλλης κουλτούρας,
  • που είναι επιθυμητό το δυτικό δίκαιο να αντικατασταθεί από τη σαρία,
  • όπου οι αντίθετες απόψεις για την λαθρομετανάστευση, διώκονται και οδηγούνται στον εισαγγελέα
  • αλλά οι βαρυποινίτες αφήνονται ελεύθεροι,
  • και αίρονται ποινές αλλοδαπών για να μπορούν να ελληνοποιηθούν
  • όπου μετά τη φορολαίλαπα, προβάλλουν την φοροδιαφυγή του πληθυσμού, αγνοώντας την φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο σε καύσιμα, ποτά, τσιγάρα, παραεμπόριο,
  • όπου οι εμβολισμοί των πολεμικών πλοίων αποκαλούνται "επακουμβήσεις",
  • και τα στεφάνια των νεκρών που υπερασπίζουν τα πάτρια, ρίχνονται από μακριά (Ίμια)
  • που δεν μπορούν να σκέπτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους
     - ένας ετερόκλητος και με θολή κρίσι όχλος,
     - που εκδηλώνει ακροδεξιά παραληρήματα
  • που ένα τμήμα της χώρας, αποκαλείται Βόρεια Περιοχή του Πρώτου Μέρους
  • και οι εκφράζοντες θέσεις μπορεί να τιμωρούνται για σωβινισμό, εχθρότητα, αλυτρωτισμό και αναθεωρητισμό (συμφωνία Πρεσπών Άρθρο 6)
  • και που η ιστορία θα ξαναγραφεί από πολιτικά κατευθυνόμενες επιτροπές
  • όπου τα συνοριακά ορόσημα με τα Σκόπια, ξηλώνονται και δεν αποκαθίστανται
  • που οι δρόμοι και τα λιμάνια μας θα γίνουν "βαλκανικά"
  • που η Θεσσαλονίκη θα γίνει πρωτεύουσα των Βαλκανίων,
  • όπου η ανθρωπιστική βοήθεια προς αναξιοπαθούντες αλλοδαπούς μετατρέπεται σε Εθνική Στρατηγική Ένταξης
  • η οποία επιβάλλει δια νόμου ... την ανταλλαγή ανάμεσα σε διαφορετικές κουλτούρες ... για μια κοινωνία ανοιχτή και ποικιλόμορφη (Εθνική Στρατηγική για την Ένταξη (λαθρομεταναστών), προοίμιο)
  • κτλ.




Λέξεις εντοπισμού: Συμφωνία #Πρεσπών #Μακεδονικό #Σχόλια

Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία