Η γενοκτονία του ελληνικού Έθνους

   Ξεκίνησε η συγκάλυψη της Γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους από τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης.
   Στην αρχή της κρίσης το χρέος ήταν 129% του ΑΕΠ και σήμερα είναι στο 180%.
   Το σύνολο του Δυτικού Κόσμου ζεί σε ψέμματα που καλλιεργούνται από πανίσχυρες οικονομικές ομάδες που εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα.
Institute for Political Economy Paul Craig Roberts

 ♕ Όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται την γενοκτονία που συντελείται στο Ελληνικό Έθνος ...


(Μετάφραση του άρθρου)

Η συγκάλυψη της Γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους από τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης ξεκίνησε εχθές στις 20 Αυγούστου. Δηλώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλες πολιτικές δηλώσεις που ανακοινώνουν τον τερματισμό της Ελληνικής Κρίσης. Αυτό που εννοούν είναι οτι η Ελλάδα τελείωσε, είναι νεκρή, τελειώσαμε μ' αυτό. Την εκμεταλλευτήκαμε στο ανώτατο όριο, και το κουφάρι ρίχτηκε στα σκυλιά.

350.000 Έλληνες, κυρίως νέοι επαγγελματίες, έχουν εγκαταλείψει την νεκρή Ελλάδα. Ο ρυθμός γεννήσεων έπεσε κάτω από το όριο συντήρησης του πληθυσμού. Η αυστηρότητα που επιβλήθηκε στον Ελληνικό πληθυσμό από τη ΕΕ, το ΔΝΤ και την Ελληνική κυβέρνηση οδήγησαν την συρρίκνωση της Ελληνικής οικονομίας κατά 25%. Η πτώση είναι ίδια με την Μεγάλη Ύφεση της Αμερικής, αλλά τα αποτέλεσματα στην Ελλάδα είναι χειρότερα. Ο Ρούσβελτ μαλάκωσε τις επιπτώσεις της μαζικής ανεργίας με την Πράξη Κοινωνικής Ασφάλειας (Social Security Act) και άλλα στοιχεία κοινωνικής ασφάλειας όπως ασφάλιση καταθέσεων, προγράμματα δημοσίων έργων, ενώ η Ελληνική κυβέρνηση ακολουθώντας τις εντολές του ΔΝΤ και της ΕΕ χειροτέρεψε τις επιπτώσεις της ανεργίας, ξηλώνοντας το δίκτυ κοινωνικής ασφάλειας.

Παραδοσιακά, όταν ένα κυρίαρχο κράτος, από διαφθορά, κακή διαχείριση, ατυχία, ή απρόσμενα γεγονότα, δεν μπορούσε να πληρώσει τα χρέη του, οι πιστωτές του ενέγραφαν τα χρέη στο ύψος που θα μπορούσε να αποπληρώσει.

Με την Ελλάδα, το παιχνίδι άλλαξε. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με επικεφαλής το Τρισέ, και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, επέβαλαν το ότι η Ελλάδα έπρεπε να πληρώσει το πλήρες ποσό των τόκων και κεφαλαίου των κυβερνητικών ομολόγων που κατείχαν οι Γερμανικές, Ολλανδικές, Γαλλικές και Ιταλικές τράπεζες.

Πως θα γινόταν αυτό;

Με δύο τρόπους, που και οι δύο χειροτέρεψαν την κρίση, αφήνοντας την Ελλάδα σήμερα σε πολύ χειρότερη θέση από την αρχή της κρίσης, σχεδόν μια δεκαετία πρίν.

Στην αρχή της ¨κρίσης", που θα μπορούσε να είχε επιλυθεί με διαγραφή μέρους του χρέους, το Ελληνικό χρέος ήταν στο 129% του ΑΕΠ. Σήμερα είναι στο 180%.

Γιατί;

Η Ελλάδα δανείστηκε περισσότερα λεφτά για να πληρώσει τόκους στους πιστωτές, ώστε να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ. Ο πρόσθετος δανεισμός, που ονομάστηκε διάσωση (bailout) από τα ξεπουλημένα μέσα της οικονομικής ενημέρωσης, δεν ήταν η διάσωση της Ελλάδας. Ήταν η διάσωση των πιστωτών της Ελλάδας.

Η κυβέρνηση Ομπάμα, ενθάρρυνε αυτήν την διάσωση, γιατί οι Αμερικανικές Τράπεζες, περιμένοντας μια διάσωση, είχαν πουλήσει Αντισταθμίσεις Πιστωτικού Κινδύνου (CDS) για το Ελληνικό χρέος. Χωρίς διάσωση οι αμερικάνικες τράπεζες θα είχαν χάσει το στοίχημά τους και θα είχαν πληρώσει την ασφάλιση αστοχίας στα  Ελληνικά Ομόλογα.

Επιπρόσθετα απαιτήθηκε από την Ελλάδα να πουλήσει τα δημόσια περιουσιακά στοιχεία σε ξένους και να καταστρέψει το Ελληνικό κοινωνικό δίχτυ ασφαλείας, μειώνοντας τις συντάξεις, για παράδειγμα, κάτω από το όριο επιβίωσης και με τόσο ριζική μείωση της ιατρικής περίθαλψης ώστε οι άνθρωποι να πεθαίνουν πρίν να πάρουν ιατρική φροντίδα.

Μπορούμε να θυμηθούμε, ότι η Κίνα αγόρασε Ελληνικά λιμάνια. Η Γερμανία αεροδρόμια. Γερμανικές και Ευρωπαϊκές οντότητες αγόρασαν δημοτικές εταιρείες νερού. Στα ακίνητα, κερδοσκόποι αγόρασαν προστατευόμενα Ελληνικά νησιά για οικιστική ανάπτυξη.

Αυτή η λεηλασία της δημόσιας περιουσίας δεν έγινε για να μειώσει το χρέος της Ελλάδας. Πήγε, μαζί με νέα δάνεια για να πληρώσει τόκους.

Το χρέος, μεγαλύτερο από ποτέ, ακόμα υπάρχει. Η οικονομία είναι μικρότερη από ποτέ όπως και ο Ελληνικός πληθυσμός που φέρει το χρέος.

Η δήλωση ότι η Ελληνική κρίση τελείωσε είναι απλώς μια δήλωση ότι δεν έμεινε τίποτα πια να πάρουμε από τον Ελληνικό πληθυσμό προς όφελος των ξένων τραπεζών. Η Ελλάδα βουλιάζει γρήγορα. Όλο το εισόδημα που έχει να κάνει με λιμάνια, αεροδρόμια, δημοτικές επιχειρήσεις, και την υπόλοιπη δημόσια ιδιοκτησία που ιδιωτικοποιήθηκε βίαια τώρα ανήκει σε ξένους που βγάζουν τα λεφτά τους από την χώρα, οδηγώντας την Ελληνική οικονομία πιο κάτω.

Από τους Έλληνες δεν έκλεψαν μόνο το οικονομικό τους μέλλον. Έχασαν και την κυριαρχία τους. Η Ελλάδα δεν είναι ένα κυρίαρχο έθνος. Κυβερνάται από την ΕΕ και το ΔΝΤ. Αυτό το περιέγραψα καθαρά το 2013 στο βιβλίο μου The Failure of Laissez Faire Capitalism, in Part III, “The End of Sovereignty,” 

Οι Έλληνες προδόθηκαν από την κυβέρνηση του Τσίπρα. Εϊχαν την επιλογή να επαναστατήσουν και με τη βία να ανατρέψουν την κυβέρνηση που τους πούλησε στους διεθνείς τραπεζίτες. Αντίθετα οι Έλληνες αποδέχθηκαν την καταστροφή τους και δεν έκαναν τίποτα. Ουσιαστικά, ο Ελληνικός πληθυσμός διέπραξε μαζική αυτοκτονία.

Η παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008 δεν τελείωσε. Σπρώχτηκε κάτω από το χαλί με την μαζική δημιουργία χρήματος από τις κεντρικές τράπεζες των ΗΠΑ, ΕΕ, Μεγάλης Βρεττανίας και Ιαπωνίας. Η δημιουργία χρήματος είναι πάρα πολύ μεγαλύτερη από την πραγματική ανάπτυξη και έχει οδηγήσει στα ύψη τις τιμές των οικονομικών αγαθών, πολύ πέρα από το σημείο που υποστηρίζεται από "προσγειωμένες συνθήκες".

Το πως θα εξελιχθεί η κρίση, μένει να το δούμε. Μπορεί να αποτελέσει την καταστροφή του Δυτικού πολιτισμού. Μετά την Ελλάδα θα είναι η Ιταλία, η Ισπανία, Προστογαλία, Γαλλία, Βέλγιο, Αυστραλία, Καναδάς, μέχρι να μην μείνει τίποτα.

Το σύνολο του Δυτικού Κόσμου ζεί σε ψέμματα που καλλιεργούνται από πανίσχυρες οικονομικές ομάδες που εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα. Δεν υπάρχουν ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης εκτός από μερικά στο διαδίκτυο, αλλά και αυτά δαιμονοποιούνται και η πρόσβαση σε αυτά περιορίζεται δραστικά. Οι άνθρωποι που ζούν σε ένα κόσμο με ελεγχόμενη πληροφορία, δεν έχουν ιδέα τι τους συμβαίνει. Επομένως, δεν μπορούν να δράσουν προς το δικό τους συμφέρον.

Σχόλια:

Ο αρθρογράφος, πολύ σωστά καταλήγει στο συμπέρασμα της γενοκτονίας, χωρίς να αναφέρεται σε επιπλέον γεγονότα που ενισχύουν αυτήν την άποψη όπως:

Σε κάθε γενοκτονία αρχικά εφαρμόζεται η οικονομική αφαίμαξη των θυμάτων, με μέτρα φορολογικά και στραγγαλισμού οικονομικής δραστηριότητας, όπως:


Λέξεις εντοπισμού:

Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία