Ζάεφ ... τα κέρδη της συμφωνίας

Ζάεφ: Η συμφωνία των Πρεσπών:
•    προστατεύει την μακεδονική ταυτότητα
•    απεικονίζει την δικιά μας γλώσσα, λαό, εθνότητα, ιστορία, κουλτούρα, κληρονομιά, και μέλλον ...

Ζάεφ:Nέες δηλώσεις του, με αφορμή την 17η επέτειο από τη συμφωνία της Οχρίδας, για την συμφωνία των Πρεσπών με την Ελλάδα:
προστατεύει τη «μακεδονική» ταυτότητα και απεικονίζει τη γλώσσα μας και το λαό μας με τη δική τους ιστορία, τη δική τους κουλτούρα και τη δική τους κληρονομιά.

Με τη συμφωνία η εθνότητά μας επιβεβαιώνεται ως «μακεδονική», ενώ η επίσημη γλώσσα μας προστατεύεται ως «μακεδονική γλώσσα» χωρίς υποσημειώσεις ή προσθήκες. Το «μακεδονικό» μέλλον είναι εγγυημένο
H συμφωνία των Πρεσπών προστατεύει τη "μακεδονική" ταυτότητα με το άρθρο 7 και απεικονίζει τη γλώσσα και λαό μας με τη δική τους ιστορία, κουλτούρα και κληρονομία
Οι πολίτες δεν πρέπει να πειστούν αλλά να ενημερωθούν για τη συμφωνία μεταξύ της Αθήνας και των Σκοπίων, καθώς δημοσκόπηση δείχνει ότι μόλις το 3% των πολιτών έχει γνώση αυτής» είπε ο Οσμάνι, όπως μεταδίδει το πρακτορείο MIA.

Κατά τον ίδιο, η καμπάνια θα στοχεύει στην ενημέρωση των πολιτών για τα οφέλη της συμφωνίας, που ανοίγει το δρόμο για την ένταξη της ΠΓΔΜ σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.



Λέξεις εντοπισμού: Μακεδονικό:: Συμφωνία Πρεσπών::

Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία