Μπίζνες αναρχικών με πρόσφυγες στα Εξάρχεια

•   Συγκρούσεις αντιεξουσιαστών για την διαχείριση των καταλήψεων και μεταναστών στα Εξάρχεια.
•   Οικονομικά συμφέροντα από τη διαχείριση μεταναστών, ναρκωτικά, τσιγάρα, εκβιασμό μικροδιακινητών, προστασία στα μαγαζιά στα Εξάρχεια κτλ.
•   Εμπλέκονται και με την προσπάθεια μουσουλμανικού νεκροταφείου στη Βοιωτία.
Καθημερινή, Γιάννης Σουλιώτης
 ♕ Οι κρατικοί μηχανισμοί γνωρίζουν πολύ καλά τι γίνεται, όπως και όλοι οι Έλληνες .
 ♕ Ξένοι εντολείς, μαφιόζοι, και οι ντόπιοι εντολοδόχοι τους στις κατά καιρούς "κυβερνήσεις", ασχημονούν και καταστρέφουν συστηματικά τον λαό και την χώρα ...


... 12ης Ιουνίου τριάντα αναρχικοί ... έφοδο στην κατάληψη της οδού Αραχώβης 44 στα Εξάρχεια και ανάγκασαν τους μετανάστες από το εσωτερικό του κτιρίου να απομακρυνθούν ... τα μέλη της αποκαλούμενης «security team» ανέφεραν ότι τα άτομα της κατάληψης πωλούσαν ναρκωτικά στην πλατεία, έσπαγαν και έκλεβαν αυτοκίνητα, παρενοχλούσαν γυναίκες κ.ά
... αυτό προκάλεσε την αντίδραση αντίπαλης ομάδας αναρχικών που έσπασαν την πόρτα και ανακατέλαβαν το κτίριο, ενώ ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με τους κουκουλοφόρους που είχαν νωρίτερα απομακρύνει τους μετανάστες, κατηγορώντας τους για «ηγεμονισμό» και «επεκτατικότητα». Η κόντρα συνεχίστηκε και δέκα μέρες αργότερα, το βράδυ της 22ας Ιουνίου, περίπου 100 αναρχικοί απέκλεισαν το στέκι των μελών της «security team»

... υπηρεσίες Ασφαλείας και Πληροφοριών ... κρύβονται οικονομικά συμφέροντα, που συνδέονται με τη διαχείριση των μεταναστών, το λαθρεμπόριο τσιγάρων ακόμα και τη διακίνηση ναρκωτικών ... οι επικεφαλής ορισμένων αναρχικών ομάδων διαχειρίζονται άτυπους χώρους φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών και μέσω αυτών αποκτούν πρόσβαση σε κονδύλια Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Επιπλέον, υιοθετώντας τακτικές «μαφίας» φέρονται να παρέχουν «προστασία» σε καφετέριες και μπαρ της πλατείας Εξαρχείων.

... ομάδες αναρχικών απαιτούν χρήματα από αλλοδαπούς, προκειμένου να τους επιτρέπουν να διακινούν τσιγάρα και ναρκωτικά στην πλατεία και στα γύρω στενά.
... μετανάστες από τις καταλήψεις παίρνουν μέρος –άλλοτε αυθόρμητα και άλλοτε κατόπιν υπόδειξης– στις επιθέσεις κατά των αστυνομικών, που περιπολούν στο κέντρο της Αθήνας. Υπάρχουν πράγματι παραδείγματα Σύρων και Ιρακινών που έχουν συλληφθεί για επιθέσεις κατά των ΜΑΤ γύρω από το Πολυτεχνείο. Από τους 13 συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου 2016, οι τρεις ήταν Σύροι πρόσφυγες που έμεναν στις άτυπες «δομές» των Εξαρχείων.
... Το διάστημα 2016-2018 εξάλλου, υπήρξαν ιδιαίτερα ανησυχητικές αναφορές «ειδικών» υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. για παρουσία ενόπλων, όπως επίσης και ακραίων, ριζοσπαστικοποιημένων μουσουλμάνων στο τριώροφο της Αραχώβης.

... 50χρονος Σύρος διατηρεί επαφές με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, από τις οποίες αντλεί χρηματοδότηση
... περιγράφεται ως διαχειριστής αρκετών καταλήψεων στέγης στα Εξάρχεια
... τον εμπλέκουν σε εκβιασμούς μικροδιακινητών, από τους οποίους εισπράττει «φόρο» ώστε να τους επιτρέπεται να πωλούν την πραμάτεια τους στα Εξάρχεια
... Πρόσφυγες έχουν άτυπα καταθέσει ότι η διαμονή στις άτυπες δομές των Εξαρχείων και η πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης που διατίθενται από ΜΚΟ δεν είναι δωρεάν, καθώς οι υπεύθυνοι των καταλήψεων τους επιβάλλουν «κεφαλικό φόρο»

...  5η Μαΐου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δύο άνδρες, τη στιγμή που έσκαβαν νέο τάφο για να τοποθετήσουν τη σορό ενός Πακιστανού. Στο σημείο υπήρχαν ήδη δύο αυτοσχέδιοι τάφοι για την οριοθέτηση των οποίων είχαν χρησιμοποιηθεί λευκές πέτρες (Ασκρη Βοιωτίας).
... ένας από τους συλληφθέντες ήταν ο 50χρονος Σύρος, και ο δεύτερος ένας Ελληνας συνεργάτης του, επικεφαλής πρωτοβουλίας για την υποστήριξη μεταναστών, με δράση κυρίως στον Πειραιά. Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της προσβολής μνήμης νεκρού.
... στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι μετέφεραν από την Αθήνα τα πτώματα μέσα σε ιδιωτικής χρήσης βανάκι προκειμένου να τα θάψουν στο «μυστικό» μουσουλμανικό νεκροταφείο. Κατά πληροφορίες, η περιοχή που σχεδίαζαν να χωροθετήσουν το νεκροταφείο είχε αγοραστεί από τον 50χρονο.

Σχόλια:

Οι ντόπιοι εντολοδόχοι που κατά καιρούς βρίσκονται στην κυβέρνηση, συστηματικά:
  • αδρανοποιούν και αποσαθρώνουν τους κρατικούς μηχανισμούς,
  • αφήνουν ελεύθερους κατάδικους του ποινικού δικαίου, και εγκληματίες,
  • αίρουν ποινές σε αλλοδαπούς για να πολιτογραφηθούν σαν Έλληνες, 
  • μειώνουν τις δυνατότητες ανάπτυξης οικονομικών δραστηριοτήτων,
  • ξεπουλούν τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας,
  • αφαιρούν την ιδιωτική περιουσία (υπάρχουσα ή παραγόμενη),
  • ανέχονται καταλήψεις, συμμορίες, και καταστροφές,
  • εποικίζουν συστηματικά την Ελλάδα με μετανάστες,
  • κτλ.

... αντιμετωπίζουν τον λαό και την χώρα ως εχθρό, και υποτάσσονται στους ξένους για να παραμείνουν στην εξουσία
  • Οι δεξιοί γίνονται πατριδοκάπηλοι ...
  • Οι αριστεροί παραδίδουν τμήματα της χώρας ...
(Αρβελέρ, στο βιβλίο της "Μια ζωή χωρίς άλλοθι")


Λέξεις εντοπισμού: Εξάρχεια::

Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία