"Μακεδονία'' vs Ελλάδα

•   Το ΥπΕΞ των ΗΠΑ και ο Σόρος, επεκτείνουν το επιχειρησιακό τους χέρι σε Βαλκάνια και Ευρώπη
•   Αψηφώντας την εθνική κυριαρχία των χωρών
•   Περιλαμβανομένων Σκοπίων, Αλβανίας, και φυσικά της Ελλάδας.
 Offtherecord  Χρήστος Μελίδης
♕ Εξαιρετική ανάλυση των πολιτικών παραγόντων που επηρεάζουν το "Μακεδονικό"


Η Αμερικάνικη βάση

Το στρατόπεδο Able Sentry υπάρχει από το 1992 ... Ο Στρατός άρχισε να τα μαζεύει τον Δεκέμβριο του 2002, και σχεδίαζε να έχει φύγει τον Ιανουάριο του 2003.
">Τα Σκόπια αποτελούν ένα βασικό κέντρο επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ ήδη από τη δεκαετία του ’90, με το Camp Able Sentry να είναι μια από τις σημαντικότερες αμερικανικές βάσεις που παρείχε στρατιωτική και υλικοτεχνική υποστήριξη για επιχειρήσεις στο Κόσοβο, την Αλβανία, την Βοσνία, την Βουλγαρία, και γενικά τα Βαλκάνια.
Τα Σκόπια συμμετείχαν επίσης ενεργά στις άλλες αιματηρές επιχειρήσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στη Μέση Ανατολή που άφησαν πίσω τους χιλιάδες νεκρούς, συμπεριλαμβανομένης της Επιχείρησης ”Iraqi Freedom” και την εισβολή στο Ιράκ

Αλβανία

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα όχι μόνο είναι ο ίδιος καλός φίλος με τον Τζορτζ Σόρος και παρεβρέθηκε μέχρι και στον γάμο του Σόρος το 2013, αλλά η πρώην γυναίκα του, Ντελίνα Φίκο, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος OSFA (Open Society Foundations Albania) του Σόρος στην Αλβανία.
Ο οργανισμός USAID, άμεσα συνδεδεμένος με τα ιδρύματα Σόρος, επιχορήγησε το 2016 το Ινστιτούτο East-West Management Institute (EWMI) στα Σκόπια. Διευθύντρια των κοινωνικών προγραμμάτων του EWMI σε Σκόπια και Αλβανία είναι, μαντέψτε, η Ντελίνα Φίκο, η οποία έλαβε από την USAID 9 εκατομμύρια δολάρια.
Στην πραγματικότητα, μια ολόκληρη σειρά πολιτικών της κυβέρνησης Ράμα είναι μέλη, πρώην μέλη ή εμπλέκονται με ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από Ιδρύματα του Σόρος
Στις 9 Φεβρουαρίου 2017 οι Washington Times δημοσίευσαν ένα άρθρο με τίτλο ”Το μολυσμένο από τον Σόρος Στέιτ Ντιπάρτμεντ παίζει πολιτικά παιχνίδια στην Αλβανία”, αναλύοντας την παρέμβαση του Αμερικανού πρέσβη στο δικαστικό σύστημα της χώρας προς όφελος του Έντι Ράμα.


Λέξεις εντοπισμού: #Μακεδονικό #Σόρος #Αλβανία #Σκόπια  πΓΔΜ FYROM

Δημοφιλή

Ο Σόρος χρωστάει στους Αντιφασίστες

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα