Ένας λαός, μια οικογένεια, .... Έλληνες!

Αφελής και ανόητος όποιος πιστεύει ακόμα στη σωτηρία  μέσω κομμάτων, κινημάτων, μετώπων και συνελεύσεων που ξεφυτρώνουν καθημερινά, για να σπείρουν το μικρόβιο του "διαίρει και βασίλευε".

Παραμυθιάζουν τους εξαθλιωμένους με τα φαντάσματα των κόκκινων γραμμών, των σκληρών διαπραγματεύσεων, των οικονομικών ισοδυνάμων, της ανάπτυξης ... για να καλύψουν τις καταστροφές που εφαρμόζουν στην δημοκρατία, δικαιοσύνη, ανθρώπινα δικαιώματα, παιδεία,  ασφάλεια, οικονομία και τόσα άλλα ...



Οι εικόνες από τα πάρτυ των δουλεμπόρων στα νησιά του ανατ. Αιγαίου, στην πλατεία Βικτωρίας και στο συνοριακό σταθμό της  Ειδομένης μαρτυρούν ξεκάθαρα τι σόϊ μυαλά κουβαλούν στην κεφαλή οι πολιτικοί που ξεβράζουν οι κάλπες των "έντίμων" και "δημοκρατικών" εκλογών που διοργανώνονται στην Ελλάδα κάθε λίγο και λιγάκι από τις δυνάμεις κατοχής, προς "νομιμοποίηση" των εγκλημάτων τους

Τα τεράστια ποσοστιαία μεγέθη, που εμφανίζονται εν είδει χρέους, ανεργίας, εγκληματικότητας, ατιμωρησίας, διαφθοράς, φασισμού, φτώχειας, θνησιμότητας, κατασχέσεων, διαλυμένων θεσμών και υποδομών, κρατικού ξεπουλήματος, αφελληνισμού, εξισλαμισμού και βίαιου εποικισμού είναι μεν δυσανάλογα, σε σχέση με τα τυχόν ωφέλη που υπόσχονται οι δυνάμεις κατοχής στον υπόδουλο λαό, σύμφωνα όμως με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά τους, που θέλουν την χώρα διαμελισμένη.

Οι σημερινοί πολιτικοί είναι περισσότερο ιδιόκτητες ΜΚΟ και διαχειριστές κοτζαμπάσηδες του αέναου χρέους, της φτώχειαςτων Ελλήνων και του βίαιου εποικισμού της χώρας, παρά κυβερνήτες που ενδιαφέρονται κα αγωνίζονται για το καλό των κατοίκων αυτού του τόπου. Την ώρα που, ελαφρά τη καρδία και με ένα απλό ΦΕΚ, καταργούνται θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και ποινικοποιείται η φτώχεια, το καθεστώς αγωνιά μόνο για το πως θα διατηρήσει τα κεκτημένα του, στην κλεψιά και στην απάτη.

Αφελής, ανόητος και επικίνδυνος είναι εκείνος που πιστεύει ακόμη στη σωτηρία της πατρίδας μέσω κομμάτων, κινημάτων, μετώπων και συνελεύσεων που ξεφυτρώνουν, ως δια μαγείας  γύρω μας, για να σπείρουν το μικρόβιο του "διαίρει και βασίλευε" ανάμεσά μας. Οι επιδοτούμενοι "μεσσίες" των ξένων πρεσβειών και των ιδρυμάτων Σόρρος- Ρότσιλντ παραμυθιάζουν τους εξαθλιωμένους με τα φαντάσματα των κόκκινων γραμμών, των σκληρών διαπραγματεύσεων και των οικονομικών ισοδυνάμων, υποσχόμενοι να ισοσκελίσουν έτσι τα ελλείμματα του μνημονιακού κρατους σε λευτεριά, δημοκρατία, ανθρωπιά, δικαιοσύνη, παιδεία και γενναιότητα..

Μια οικογένεια πρέπει να γίνουμε πάλι όλοι εμείς οι βιοπαλαιστές και οικογενειάρχες, που μάθαμε να αποκτούμαι τα πάντα με ιδρώτα και να βιώνουμε τα όνειρά με την καρδιά και το μυαλό του Έλληνα που δεν έχει ανάγκη να διατυμπανίζει τα αυτονόητα, την ανθρωπιά, την αξιοπρέπειά και την αγάπη του για την πατρίδα.

Ένας λαός, μια οικογένεια, .... Έλληνες!

Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία