Κατινίτσες, φασίστες, κοτσαμπάσηδες, λαμόγια!

Το καθεστώς είναι τόσο διεφθαρμένο που ακόμη και οι «αυθόρμητες» διαμαρτυρίες των κομματόσκυλών του, πρόσφατα στον φράχτη του Έβρου, χρηματοδοτήθηκαν απ’ ευθείας από τον Τζωρτζ Σόρος, σύμφωνα με δήλωση του ιδίου.

Τσίπρας, Δραγασάκης, Τσακαλώτος, Σταθάκης, Φίλης και οι λοιποί διεθνιστές νεοταξίτες φασίστες και ανθέλληνες αποδεικνύουν με το παραπάνω ότι είναι ικανοί να διαμελήσουν ακόμη και την χώρα.



Την ώρα που 700.000 Ελληνόπουλα υποσιτίζονται, πληθαίνουν οι υστερικές φωνές της κάθε κρατικοδίαιτης "Κατινίτσας" που αγωνιά και ωρύεται δημοσίως μόνο για την τύχη των λαθρομεταναστών
Είναι αυτές, που, ενώ δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τον εξαθλιωμένο Έλληνα, στέλνουν τα παιδιά τους να καταταγούν στους στρατούς των δήθεν «αντεξουσιαστών» και στηρίζουν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος, Τσίπρα, Καμμένο, τα «αριστερά» πλουσιόπαιδα και τους γνήσιους απογόνους όλων των δοσιλόγων που «διέπρεψαν», επί γερμανικής κατοχής, του 1941-44. Είναι οι «Κατινίτσες» που κατέχουν τα καίρια πόστα στις τράπεζες, στις εφορίες, στα ταμεία, στα δικαστήρια, στις ΔΕΚΟ και όπου αλλού υπάρχει «ψητό» ώστε, ανά πάσα στιγμή, να είναι σε θέση να διασφαλίσουν στο καθεστώς ένα μέλλον

Τρανή απόδειξη, τα αποτελέσματα των προσφάτων «διαπραγματεύσεων» της Τρόϊκας με τις «Κατινίτσες».  Τσακαλώτος, Χουλιαράκης, Σταθάκης και Αλεξιάδης παρέδωσαν στην Τρόϊκα, αντί πινακίου φακής, 77 δις. € (κόκκινα δάνεια), συν 67 δις. € (κόκκινα χρέη στο δημόσιο), συν 15,8 δις. € (κόκκινα χρέη στα ταμεία) για να εισπράξουν την δόση των 2 δις. €. «Δώρησαν» .... 159,8 δις. € για να «πάρουν» 2 δις. €.

«Κατινίτσες», φασίστες, κοτσαμπάσηδες, λαμόγια!

Δημοφιλή

Ο Σόρος χρωστάει στους Αντιφασίστες

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα