Η παρδαλή επανάσταση του Τσίπρα

•   Ο Ηγεμών έχει εγκαταστήσει την κυριαρχία του ελέγχοντας τα οικονομικά, τους πόρους, και τον πληθυσμό.
•   Ακόμα και ισχυρά κράτη (όπως ΗΠΑ και Γερμανία) είναι όργανα του Ηγεμόνα.
Η συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρα, με καθοδηγητή το γερμανικό Die Linke, εφαρμόζει την τακτική των παρδαλών επαναστάσεων:
•   Καλλιεργεί κάθε είδους ανταρσία και ανυπακοή
•   Απομακρύνει τον πληθυσμό από την περισυλογή, την προσγείωση στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα, την παραγωγικότητα και την υπακοή στους νόμους του κράτους.
Ο Τσίπρας εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του Ηγεμόνα, θα εντείνει την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας.
Berlin – Athen Δρ Ε. Σαρίδης


Τα παρατιθέμενα αποσπάσματα, αδικούν το άρθρο.
Παραίνεση να διαβαστεί ολόκληρο από την πηγή.

... Εισαγωγή

Με τις επαναστατικές κορώνες του Τσίπρα η Ελλάδα δεν θα βγεί ποτέ απο την παγίδα του χρέους, που την έσπρωξε το χρηματοπιστωτικό σύστημα του Ηγεμόνα, της δυναστείας των Rothschilds, Rockefellers & Co.
Η ανταρσία και η ανυπακοή δεν είναι καθόλου καλοί σύμβουλοι, αυτό που χρειάζεται είναι ψυχραιμία και περισυλλογή.

Παντού θα δούμε τον Τσίπρα και τον όχλο του ΣΥΡΙΖΑ να παίζουν εναν πρωταγωνιστικό ρόλο:
  • στις καταστροφές στο Κέντρο της Αθήνας, 
  • στις καταλήψεις Πανεπιστημίων και άλλων δημοσίων κτιρίων, 
  • στους αλαλαγμούς των οπαδών του όταν καίγονταν ένα μέρος της Ελλάδος το 2007,
  • στην υποστήριξη λαθρομεταναστών 
  • στην ενίσχυση αποσχιστικών κινημάτων όπως πρόσφατα στην Καταλονία (βλέπε και „Κέντρο, Περιφέρεια και αποσχιστικά κινήματα„) 

Στο άρθρο που ακολουθεί θα δείξω, ότι η παρδαλή επανάσταση ή μάλλον οι παρδαλές επαναστάσεις του Τσίπρα γίνονται προφανώς βάσει σχεδίου του Ηγεμόνα, ο οποίος προβλέπει για τον Τσίπρα τον ρόλο ενός διαδόχου του Geoffrey Παπανδρεου, που θα συνεχίσει την αποσταθεροποίηση και την κοινωνική αναταραχή στην Ελλάδα, κοντολογίς την αναμπαμπούλα, στην οποία, όπως ξέρουμε, μόνο ο λύκος χαίρεται.
  • Για να στρέψει την προσοχή του οργισμένου και αγανακτησμένου κόσμου σε ορισμένους πολιτικούς, που θα καθήσει στο σκαμνί αν σχηματίσει κυβέρνηση, όχι για τα Μνημόνια και τα συνοδευτικά, αλλά για κάποιες επιλεγμένες περιπτώσεις διαφθοράς τύπου Άκη.
  • Για την αύξηση των μεταναστών/λαθρομεταναστών στην Ελλάδα με αδεια για την έλευση και των οικογενειών τους
  • Και τέλος για την εντατικοποίηση των αποσχιστικών κινημάτων στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Για την πολιτική που ακολουθεί ο Τσίπρας έχει σαν „καθοδηγητή“ το εβραιοκρατούμενο γερμανικό κόμμα «Η Αριστερά» (Die Linke), ένα απο τα πιο πονηρά εργαλεία του Ηγεμόνα στην Ευρώπη

... Ο Ηγεμών, η πυραμίδα και πως λειτουργεί το σύστημα

ο Ηγεμόνας, που με το σύστημα που έχει εγκαθιδρύσει ελέγχει την παγκόσμια οικονομία και πολιτική, επιδιώκοντας την δημιουργία της παγκόσμιας Αυτοκρατορίας που έχει σχεδιάσει (δείτε και το βίντεο στο τέλος του άρθρου).


... η κορυφή της πυραμίδας

στην κορυφή της πυραμίδας δεν θρονιάζει το απρόσωπο κεφάλαιο
(το «ντόπιο και ξένο κεφάλαιο» της πάπιας του ΚΚΕ).

Το κεφάλαιο ούτε απρόσωπο είναι, ούτε αδέσποτο, αλλά έχει πολύ συγκεκριμένα αφεντικά:
  • Την δυναστεία των Rothschilds, η περιουσία της οποίας κατα το Forbes ανέρχεται στα περίπου 100.000 δισεκατομμύρια $ (ολογράφως 100.000.000.000.000 $ !), 
  • την δυναστεία των Rockefellers με περίπου 11.000 δισεκατομμύρια $, 
  • τον Warren Buffet και τον Bill Gates με περίπου 50 δισεκατομμύρια έκαστος, 
  • τον George Soros (György Schwartz) με 14,5 δισεκατομμύρια 
  • και πολλούς άλλους, που συγκρινόμενοι με τους ανωτέρω θεωρούνται σαν αμελητέες ποσότητες.

... τα χρηματοπιστωτικά κέντρα

Στην ίδια περίπου βαθμίδα της πυραμίδας, βρίσκονται τα χρηματοπιστωτικά κέντρα του Ηγεμόνα,
  • χρηματοπιστωτικά κέντρα όπως το City of London (CoL), η Wall Street της Νέας Υόρκης, 
  • οι τράπεζες Barclays, Merrill Lynch, Société Générale, BNP Paribas, BIZ, Credit Suisse Group, Federal Reserve (Fed), Deutsche Bank, το World Bank Group,  
  • τα πρακτορεία αξιολογήσεως Standard & Poor’s, Moody’s και Fitch Ratings (αυτά που «αξιολογούν» κατα το δοκούν, υποβαθμίζοντας ή χαντακώνοντας ολόκληρα κράτη όπως την Ελλάδα), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, 
  • οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες Allianz, AXA κ.α. 

Πολυεθνικές τράπεζες, επιχειρήσεις, και οργανισμοί, μέσα από δαιδαλώδεις συμμετοχές, που είναι εξαιρετικά δύσκολο να τις παρακολουθείσει κάποιος, οδηγούν στην κεφαλή της πυραμίδας και στις δυναστείες των Rothschilds, των Rockefellers και μερικών άλλων του στενού τους κύκλου.

Μπορεί επίσης να διαπιστώσει κάποιος ότι σε όλες αυτές επιχειρήσεις τις θέσεις-κλειδιά κατέχουν Εβραίοι ή άτομα που πρόσκεινται στον Σιωνισμό και τις τεκτονικές στοές του
(βλέπε και το άρθρο μου «Σε ποιόν ανήκει η Γή; Ποιός είναι το αφεντικό της παγκόσμιας Οικονομιας;»).

... η δεύτερη βαθμίδα (εβραϊκοί οργανισμοί)

Στην παρακάτω βαθμίδα θα κατέτασσα τους υπέρτατους εβραϊκούς οργανισμούς

Τα Κεντρικά Συμβούλια των Εβραίων στα διάφορα κράτη (στην Ελλάδα η οργάνωση αυτή λέγεται Κεντρικό Συμβούλιο των Ισραηλιτών, σαν και τα μέλη του να είναι Ισραηλίτες και όχι έλληνες πολίτες), που φροντίζουν για το ποιός θα εκλεγεί πρόεδρος διάφορες χώρες και επηρρέαζουν την πολιτική τους
(βλέπε και Peter van Dorren: «To Ισραήλ προδιαγράφει μέσω της AIPAC την Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ!»).

Εκτός αυτού ελέγχουν το φρόνημά μας και την «σωστή» πολιτική και κοινωνική μας ιδεολογία, που δεν επιδέχεται κανενός είδους κριτική εναντίον των Εβραίων και του Ισραήλ (Αντισημιτισμός) και δεν αμφισβητεί το Ολοκαύτωμα, που σαν ποινικά αδικήματα τιμωρούνται στην Γερμανία τιμωρούνται με πολυετή φυλάκιση (§ 130 StGB Volksverhetzung).

... και τα εργατικά συνδικάτα

Να αναφέρω επίσης τα εργατικά συνδικάτα όπως τα International Trade Union Confederation, European Trade Union Confederation ή την Διεθνή Ένωση Δημοσιογράφων (International Federation of Journalists), τα οποία πρόθυμα υποστηρίζουν την κριτική ντόπιων συνδικάτων κατά της κυβέρνησης, συμβάλλοντας στην δημιουργία κοινωνικών αναστατώσεων, απεργιών, διαδηλώσεων, πορειών ή καταλήψεων και είναι, άρα, εργαλεία πίεσης στην υπηρεσία της πολιτικής

... η τρίτη βαθμίδα (ΜΜΕ)

τα λεγόμενα μαζικά μέσα επικοινωνίας (ΜΜΕ) που διαθέτει ο Ηγεμόνας για την πληροφόρηση, τουτέστιν για την πλύση εγκεφάλου του πολιτη, τον τύπο, την τηλεόραση και το ιντερνετ. Αντιπροσωπευτικά:
  • τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων AP (The Associated Press), Dow Jones & Company, dpa, Thomson Reuters, UPI (United Press International), AFP (Agence France-Presse)  κ.α. 
  • Απο δε τον ημερήσιο τύπο να αναφέρω την ναυαρχίδα του, την New York Times, γιατί αυτή είναι που δίνει τον δημοσιογραφικό τόνο και την κατεύθυνση στον υπόλοιπο. 
  • Απο τους τηλεοπτικούς σταθμούς να αναφέρω ενδεικτικά το CNN, το BBC, το DW-TV καθώς και το Al Jazeera  για την πλύση εγκεφάλου των Αράβων. 
  • Για την πλύση εγκεφάλου, ιδιαίτερα της νεολαίας, σημαντικότατο ρόλο παίζουν τα επικοινωνιακά κατασκευάσματά που λέγονται κοινωνικά δίκτυα, το Facebook, το Twitter καί άλλα τέτοια, που μεταφέρουν τα τιτιβίσματα των ηλίθιων χρηστών τους κατ’ ευθείαν στα Think Tanks των μυστικών υπηρεσιών της CIA, της Mossad ή της BND, καθώς και τα Youtube, Google και άλλα, ών αριθμός ουκ έστιν. 

Όλα αυτά, ανεξαρτητα του κράτος όπου λειτουργούν, ανήκουν σε επιχειρήσεις, που ελεγχονται οικονομικά απο τον Ηγεμόνα και σε όλα τους, όπως και στους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, τις τράπεζες κ.λπ., τις θέσεις-κλειδιά κατέχουν Εβραίοι ή άτομα που πρόσκεινται στον Σιωνισμό.

... η τέταρτη βαθμίδα (πολιτικά κόμματα)

Στην πιο κάτω βαθμίδα βρίσκεται η πολιτική και τα πολιτικά κόμματα των διαφόρων χωρών, που άσχετα απο την ιδεολογική ταμπέλλα που κουβαλάν (σοσιαλιστικά, συντηρητικα, εθνικιστικά, πρασινα κλπ.), δεν ασκούν πουθενά, σε κανένα κρατος μια δική τους, «εθνική» πολιτική, γιατί στην πραγματικότητα λειτουργούν σαν μεταφορικές ταινίες, που προωθούν την πολιτική βούληση του Ηγεμόνα απο το Κέντρο προς την Περιφέρεια.

Ασχολούνται μόνο με αντιπαραθέσεις με τα δεξιάς ή δεν ξέρω ποιας άλλης ιδεολογίας κόμματα και το συνεχές πριόνισμα της καρέκλας του κυβερνούντος κόμματος για να την κατάληψη της εξουσίας, που σαν μόνο αποτέλεσμα έχει την πόλωση, τις κοινωνικές αναταραχές και την στασιμότητα. Αυτός είναι ο ρόλος τους.

... και οι ηγέτες τους

Το σύστημα του Ηγεμόνα, δεν τους θέλει να είναι και τόσο έξυπνοι, αλλά μάλλον καυλωμένοι με την πολιτική, οππορτουνιστές, φιλάρεσκοι και κενόδοξοι και να έχουν οπωσδήποτε ένα «βεβαρημένο μητρώο» που να περιλαμβάνει υπηρεσίες σε μυστικές υπηρεσίες, καταχρήσεις, διαφθορά, κάποιες ερωτικές περιπέτειες που έχουν κωδικοποιηθεί και γενικά τα σφάλματά τους, με τα οποία θα τους εκβιάζει αν δεν χορεύουν στον χορό του.

Για την εκλογή τους δε κινητοποιεί τα μαζικά μέσα που διαθέτει (εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς), τα οποία με την πλύση εγκεφάλου του πολίτη βοηθούν στην προβολή και εκλογή τους – ή σε αντίθετη περίπτωση στην καθαίρεσή τους απο την εξουσία.

... η τελευταία βαθμίδα (ο λαός)

Και το τελευταίο, το πιο κάτω σκαλί της πυραμίδας, είναι αυτό που στεκόμαστε εμείς, ο λαός, που κουβαλάει στις πλάτες του όλο αυτό το εκβιαστικό και παρασιτικό οικοδόμημα, το σύστημα του Ηγεμόνα. Που είναι κομμένο και ραμμένο για να μεταφέρει τις αξίες που εμείς παράγουμε σ’ αυτούς που βρίσκονται στις ανώτερες και ανώτατες βαθμίδες του συστήματος.

Οι ΗΠΑ, η Γερμανία ή ο Ηγεμόνας

Οι δύο αυτές χώρες μπορεί να πρωτοστατούν στην διεθνή πολιτική και οικονομία, στους πολέμους και βομβαρδισμούς κρατών, στις παρδαλές επαναστάσεις, στις αλλαγές καθεστώτων, στην ανάληψη κρατικής εξουσίας απο φαύλους, ανίκανους και διεφθαρμένους πολιτικούς κ.λπ., δεν είναι όμως ο «σκηνοθέτης».

Ο Ηγεμόνας, δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε τράπεζες, πολιτικούς, επιχειρήσεις και οργανισμούς, που ανήκουν μέν σε ένα κράτος, στην πραγματικότητα όμως βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία του Ηγεμόνα, και μεταχειρίζονται τα κράτη σαν βοηθητικά όργανα, τσιράκια και πιόνια στο παγκόσμιο σύστημα του Ηγεμόνα.

Δεν μας κουμαντάρουν λοιπόν οι ΗΠΑ ή η Γερμανία, αλλά το σύστημα του Ηγεμόνα, το οποίο με τον ελέγχο που ασκεί στο Κονγκρέσσο χρησιμοποιεί για τους πολέμους του τον πανίσχυρο στρατό των ΗΠΑ σαν μισθοφορικό στρατό. Και την οικονομικά εύρωστη Γερμανία για τον έλεγχο της Ευρώπης (και για να την αρμέγει το ίδιο).

Οι ΗΠΑ σαν στρατιωτική υπερδύναμη και η Γερμανία με την οικονομική υπεροχή της, είναι λοιπόν αυτές, που δίνουν στον απλό και απληροφόρητο πολίτη την εντύπωση, ότι η μια απο τις δύο αυτές χώρες επιδιώκει την κυριαρχία της στον πλανήτη.

Στην πραγματικότητα και οι δύο αυτές χώρες είναι απλά όργανα της πολιτικής του Ηγεμόνα, που όχι μόνο τις χρησιμοποιεί, αλλά και τις προβάλει σαν σκιάχτρα για να μην φαίνεται ό ίδιος.

... ο Ηγεμόνας και οι παρδαλές επαναστάσεις

Μια άλλη μορφή επιβολής της πολιτικής βούλησης του Ηγεμόνα είναι οι παρδαλές επαναστάσεις που ανέφερα στην αρχή του άρθρου (Colour revolutions).

Παρδαλές Επαναστάσεις ονομάσθηκαν τα κινήματα που μετά το 2000 ξέσπασαν στον μετασοβιερικό χώρο για την προώθηση του επιθυμητού απο την Δύση ηγέτη (επανάσταση των ρόδων, των γιασεμιών κ.λπ.) και τελευταία στην Βόρεια Αφρική, που ονομάσθηκαν αραβική άνοιξη (Αλγερία, Μαρόκκο, Τυνησία, Σουδάν, Λιβύη, Αίγυπτος και αλλού). Σε κανένα απο τα κράτη όπου έγιναν παρδαλές επαναστάσεις δεν καλυτέρευσαν τα πράγματα, αντ’ αυτού χειροτέρευσαν και μερικά απ’ αυτά, όπως η Λιβύη, καταστράφηκαν

Οι «επαναστάσεις» αυτές οργανώνονται απο δυτικές μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με ντόπιους ακτιβιστές, αρχής γενομένης απο το Βελιγράδι, όπου το 2000 ο «επαναστατημένος» όχλος αποκαθήλωσε τον Μιλόσεβιτς. Συνεργάτης των ξένων μυστικών υπηρεσιών ήταν ο σέρβος ακτιβιστής Srđa Popović, ο οποίος μετα την επιτυχία που γνώρισε η Otpor!, η Αντίσταση, ίδρυσε στο Βελιγραδι την CANVAS, μια οργάνωση, που σε συνεργασία με ξένες μυστικές υπηρεσίες και υπουργεία εξωτερικών εξάγει την σχετική τεχνολογία στις χώρες που έχει στοχοποιήσει ο Ηγεμόνας για την αλλαγή καθεστώτος. Το πρόγραμμα της CANVAS είναι προσαρμόσιμο στις ιδιαίτερότητες κάθε χώρας και περιλαμβάνει εκπαίδευση ντόπιων ακτιβιστών και δράσεις, που συντονίζονται απο ξένες μυστικές υπηρεσίες, υπουργεία εξωτερικών, ΜΜ και μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) και οι δράσεις των ακτιβιστών με κινητά και μηνύματα μέσω ιντερνετ.

Μια τέτοια παρδαλή επανάσταση είχαμε και στην Ελλάδα το 2007, που έγινε για την αποκαθήλωση του Καραμανλή. Οι μεγάλες πυρκαγιές που την συνόδευαν και κατέστρεψαν απέραντες εκτάσεις δασους, σπίτια και ζωϊκό κεφάλαιο, δεν ήσαν μια «φυσική καταστροφή», όπως γράφει το όργανο του Ηγεμόνα Wikipedia («Δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα το 2007»), αλλά ένας ύπουλος και απάνθρωπος εμπρησμός με συμμετοχή ξένων πρακτόρων, που ο τρόπος και ο χρόνος που εγινε δείχνουν προς το CANVAS του Srđa Popović. Όμως και οι συνεχείς διαδηλώσεις, καταλήψεις και καταστροφές κτιρίων, τα δεν υπακούω, δεν πληρώνω κ.λπ. δεν είναι τίποτε αλλο απο μια συνεχή παρδαλή επανάσταση, που σκοπό της έχει μια διαρκή αποσταθεροποίηση και διάλυση της χώρας (βλέπε και Εμμανουήλ Σαρίδης «Η Ελλαδα της παρδαλής επαναστασης»).

... η παρδαλή επανάσταση του Τσίπρα

Η παρδαλή επανάσταση του Τσίπρα, όπως και οι άλλες που έγιναν μέχρι σήμερα, δεν αποβλέπει στην αλλαγή καθεστώτος. Η Ελλάδα είναι ένα αναπόσπαστο τμήμα της Δύσης.
Γίνεται για στραφεί η προσοχή του οργισμένου και αγανακτισμένου κόσμου σε ορισμένους πολιτικούς, που θα καθήσει στο σκαμνί αν και όταν σχηματίσει κυβέρνηση. Και βέβαια όχι αυτούς που ευθύνονται για τα Μνημόνια και τα συνοδευτικά, αλλά κάποιους που θα επιλεγούν για περιπτώσεις διαφθοράς τύπου Άκη.

... Die Linke, ο συμβουλάτορας

Πίσω απο τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σαν συμβουλάτοράς του το γερμανικό κόμμα «Η Αριστερά» (Die Linke), το κόμμα που προήλθε απο το SED, το ηγετικό κόμμα της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, αυτό που εμμέσως βοήθησε την εκκαθάριση στην Ανατολική Γερμανία, γιατί γνωριζε πρόσωπα και πράγματα.
«Η Αριστερά» είναι όμως ένα εβραιοκρατούμενο κόμμα και ως τέτοιο το κατ΄εξοχήν κόμμα του Ηγεμόνα στην Γερμανία, που κάνει ότι μπορεί για την πολιτική παγκοσμιοποίησής του.
Προσεχώς λοιπόν στο ελληνικό θέατρο το έργο θα έχουμε τις «δίκες των διεφθαρμένων».

Ο χαζοχαρούμενος Τσίπρας ανάμεσα στους Εβραίους του κόμματος „Η Αριστερά“, Gregor Gysi (δεξιά) και Klaus Ernst (αριστερά), ο οποίος δείχνει να του λέει: „Σύντροφε, από κει πάει ο δρόμος“.



... ψάρεμα σε θολά νερά

Για να εκλεγεί όμως, το κόμμα αυτό ζητάει επιτακτικά εκλογές, ψαρεύοντας στα θολά νερά:
  • εκείνων, που με τα αιτήματά τους θέλουν να επανέλθει η χώρα στη δεκαετία του 80, δηλαδή εκείνων που άρπαξαν ότι μπορούσαν ξεπουλώντας τις αξίες της χώρας, έφαγαν τον αγλέουρα απο μίζες και ρουσφέτια και εκείνων που σαν απολυθέντες ή άνεργοι πιστεύουν, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσλάβει 150.000 υπαλλήλους για θέσεις στο Δημόσιο. 
  • του ελληνικού φοιτηταριού, που έχει αποβλακωθεί απο τις σοσιαλίζουσες θεωρίες των αριστεριστών και εκείνων, που μη βρίσκοντας διέξοδο στις όποιες παρορμήσεις τους το παίζουν μπαχαλάκης στην παιδική χαρά που λέγεται Ελλάδα διαδηλώνοντας, πυρπολώντας αστυνομικούς, καταστρέφοντας δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, καταλαμβάνοντας Πανεπιστήμια, χτίζοντας πρυτάνεις μέσα στα γραφεία τους, διαρρήχνοντας πανεπιστημιακούς χώρους και καταλύοντας κάθε ένοια δικαίου.

Μόνο εκείνοι που μπορούν να προσαρμοστούν επιβιώνουν

Oι ελληνικές πόλεις, τα βασίλεια της Μέσης Ανατολής, Βυζάντιο, Οθωμανική αυτοκρατορία, Σοβιετική Ένωση, κτλ. δεν έλαβαν υπ’ όψιν το μέγεθος, την ισχύ ή τα στρατηγικά προτερήματα των ανταγωνιστών τους. Ή όταν τα έλαβαν, είχαν πια ξεθυμάνει και ήταν ανίκανες να αντισταθούν, και έσβησαν.

Ο Ηγεμόνας εκτός απο την οικονομική και στρατιωτική ισχύ έχει αποκτήσει και άλλα μέσα διαβρώσεως του αντιπάλου του, τις διάφορες ιδεολογίες που ανέπτυξαν οι προπαγανδιστές του και την πλύση εγκεφάλου του κόσμου με τα ΜΜΕ.

Μπροστά σ’ αυτή την ισχύ του Ηγεμόνα, οι λεονταρισμού του Τσίπρα, των άλλων ηγετίσκων που εμφανίσθηκαν τελευταία επι σκηνής, πολλών μπλογκατζήδων και ενός μεγάλου μέρους των πολιτών, που μιλούν για επιστροφή στην αθηναϊκή Δημοκρατία, για ανυπακουές, καταγγελίες Μνημονίων και άλλα τέτοια επαναστατικά, είναι στην πραγματικότητα μόνο έπεα πτερόεντα.

Οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο βρίσκονται εκτός πραγματικότητας, αλλά και με φαντασιώσεις τους, τις φασαρίες και τα νταϊλίκια, το μόνο που θα επιτύχουν, θα είναι η διαιώνιση της ελληνικής αποσταθεροποίησης, η διαρκής πολιτική αντιπαράθεση και πόλωση, οι φασαρίες στους δρόμους, η ανυπακοή, οι καταλήψεις δημοσίων κτιρίων και όλα αυτά, που κρατούν μέχρι σήμερα τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις της χώρας μπλοκαρισμένες.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η μεταλλαγμένη, πλέον, αριστερά, μέσω του σημιτικού εκσυγχρονισμού, να προσλάβει, να υιοθετήσει και να ενστερνιστεί ανεπιφύλακτα τα ιδεολογήματα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης που εξυπηρετούν στην ουσία τα συμφέροντα των αγορών και, σε τελευταία ανάλυση, τον αμερικανικό εθνικισμό. Αυτή είναι πλέον η γραμμή πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ

Με κραυγές και νταϊλίκια δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Μια αλλαγή είναι δυνατή μόνο απο μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, που θα ξαναστήσει μια εξαγωγικού χαρακτήρα βιομηχανία, βιοτεχνία και γεωργία και θα αναπτύξει μια τεχνολογία για την παραγωγή ηλιακής και αιολικής ενέργειας.

... επίλογος (τί κανουμε;)

Η Ελλάδα:
  • Στον Β' ΠΠ σχεδόν ακύρωσε τις επιτυχίες του 1940, προσπαθώντας να σοβιετοποιηθεί.
  • Στον ψυχρό πόλεμο δεν ωφελήθηκε από τα στρατηγικά ατού που είχε, γιατί οι περισσότεροι πολιτικοί της το έπαιζαν αντιδυτικοί – ή κάτι μεταξύ Ανατολής και Δύσεως.
  • Μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης είχε πλέον χάσει το παιχνίδι, γιατί το ενδιαφέρον της Δύσης  (του Ηγεμόνα!) είχε μετατοπισθεί λόγω Καυκάσου και Μέσης Ανατολής προς την Τουρκία

Εκεί που φθάσαμε λοιπόν δεν ωφελούν ούτε οι θρήνοι και οι οδυρμοί για τον παράδεισο που χάσαμε, ούτε τα επαναστατικά τρέμολα, οι καταλήψεις δημοσίων κτιρίων και οι καθημερινές διαδηλώσεις των οργισμένων και αγανακτησμένων. Και πολύ λιγότερο οι παρλαπίπες του Τσίπρα για καταγγελία του Μνημονίου, για  έξοδο απο την Ευρωζώνη, για συμμαχία με τις χώρες του Νότου ή για την επιστροφή στη δραχμή και την πρόσληψη εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων στο Δημόσιο. Όσο θα συνεχίζονται οι σημερινές φασαρίες και θα ακούγονται οι τέτοιου είδους βλακείες των πολιτικών, τόσο και θα αυξάνει η ταχύτητα της ελεύθερης πτώσης της χώρας μας.

Αντ’ αυτών ο Έλληνας χρειάζεται περισυλογή, προσγείωση στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα, παραγωγικότητα και υπακοή στους νόμους του κράτους.

Πρίν λίγες μέρες ο Wolfgang Schäuble σε μια συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμο ARD είπε, ότι η Ελλάδα πρέπει με διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις να γίνει ανταγωνιστική. Αυτό θα πρέπει τόσο οι πολίτες, όσο και η κυβέρνηση και οι υποψήφιοι να κυβερνήσουν να το βάλλουν καλά στο μυαλό τους.



Λέξεις εντοπισμού:

Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία