Η Εξαφάνιση της ιδιοκτησίας

Στην πρώτη γραμμή επικαιρότητας το αν θα πρέπει να υπάρχουν φόροι ιδιοκτησίας. Οι κατοχικές κυβερνήσεις:
●  Αναγκάζουν τη μεσαία τάξη να εκποιήσει την ακίνητη περιουσία. Οι ακτήμονες δεν έχουν δικαίωμα στις εθνικές γαίες, και σε παραχωρήσεις εδαφών σε τρίτους.
●  Μέσω τραπεζών, εταιρειών διαχείρισης, και κατάλληλης δανειοδότησης θα μεταβιβάσουν την ακίνητη περιουσία σε εποίκους.
●  Θα εξοντώσουν οικονομικά όποιον στηρίζεται σε δική του ιδιοκτησία και επαγγελματική δραστηριότητα.
●  Το φορολογικό σύστημα, μετατρέπει τον Ελληνικό πληθυσμό σε εξαρτώμενη από την κατοχική κυβέρνηση επιδοτούμενη στο όριο της επιβίωσης μάζα.
ΙΣΧΥΣ (Ischys): Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ


Έντονη αρθρογραφία για το αν θα πρέπει να υπάρχουν φόροι ιδιοκτησίας, το ύψος τους, την σκοπιμότητα κτλ.

Η τάση εξαφάνισης της "μεσαίας τάξης" είχε αρχίσει από την εποχή του Καραμανλή (νεωτέρου) όταν επανέφερε τους φόρους ιδιοκτησίας ...  φόρους κατοχής ακινήτων ... όχι φόρους εισοδήματος από ακίνητα.
Η μεσαία τάξη έχει ιδιοκτησία την οποία απέκτησε (αγόρασε, κληρονόμησε) και κατέχει νόμιμα, την οποία μπορεί και να μην εκμεταλλεύεται, πρέπει όμως να την πληρώνει, ακόμα και όταν δεν αποκτά εισόδημα από αυτήν.

Η κατοχική κυβέρνηση αναγκάζει την μεσαία τάξη να εκποιήσει την περιουσία της, την γη, τα ακίνητα, που έχει, αν θέλει να επιβιώσει, να γίνει ακτήμων.
Ο ακτήμων:
  • δεν έχει δικαίωμα επί του ιδιοκτησιακού των εθνικών γαιών
  • δεν πρέπει να αποζημιωθεί αν απωλεσθούν εθνικές γαίες
  • δεν είναι πρόβλημα για συμφωνίες παραχώρησης επικράτειας σε τρίτους

Πρώτος στόχος είναι να αφαιρεθεί η ιδιοκτησία από τα χέρια των Ελλήνων πολιτών και να περάσει για αρχή στις τράπεζες και σε μεγάλες εταιρείες ακινήτων.

Κατόπιν η κατοχική κυβέρνηση επικαλούμενη λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης θα μεταβιβάσει την κατοχή αυτών και της γης μέσω χαμηλότοκων δανείων και επιδοτούμενων επιτοκίων στα χέρια των εισβολέων οι οποίοι θα ανακηρυχθούν αυτόματα ιδιοκτήτες, ακριβώς επειδή θα κατέχουν Ελληνική γη.
Έτσι ολοκληρώνεται το έγκλημα και εφαρμόζεται επιτυχώς η αλλαγή ιδιοκτησιακού, επί μιας κατ' ουσίαν εισβολής και κατοχής.

Ο επόμενος στόχος είναι να μετατραπούν όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδος σε απόλυτα εξαρτώμενα για την επιβίωσή τους άτομα, από την γενναιοδωρία του εκάστοτε κυβερνήτη.

Η Ελλάδα είναι επίτηδες η χώρα με το πιο ασαφές φορολογικό σύστημα το οποίο αλλάζει τακτικά. Κανείς δεν γνωρίζει τι προβλέπει στην ολότητά της, η εκάστοτε φορολογική νομοθεσία και μεταρρύθμιση. Αυτό χρησιμοποιούν ως σύστημα ελέγχου και θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Δεν πρόκειται να σε αφήσουν να πεινάσεις. Πάντα θα έχεις κάτι να χάσεις. Ποτέ όμως δεν θα είσαι ανεξάρτητος έτσι ώστε να μπορείς να κινηθείς ενεργητικά εναντίον τους.

  • Δεν έχεις δουλειά; Δεν πειράζει. Πέρασε από τον ΟΑΕΔ να πάρεις επίδομα από τον ελεήμονα κυβερνήτη σου.
  • Έχεις δουλειά; Ζεις άνετα; Μήπως επειδή ζεις άνετα, δημιουργήσεις πρόβλημα; Πάρε δυο - τρεις φορολογικούς ελέγχους. Γονάτισες; Δεν πειράζει. Πέρασε από τον ΟΑΕΔ.
  • Η Κατοχική Κυβέρνηση δεν μπορεί να ανεχθεί ελεύθερους επαγγελματίες. Θέλει εξαρτώμενους εργάτες, με υπερβολική εξειδίκευση, οι οποίοι να φοβούνται να χάσουν την εργασία τους, εξαιτίας αυτής ακριβώς της εξειδίκευσης.
  • Δεν θέλει αγρότες ιδιοκτήτες. Θέλει εργάτες κρατικής - συνεταιριστικής γης, με μονοκαλλιέργειες, απόλυτα εξαρτώμενους από επιδοτήσεις.
  • Θέλει εργάτες, παραγωγούς άχρηστων πραγμάτων, που θα πετάνε την παραγωγή τους και θα παίρνουν αποζημίωση ίσα για να ζουν.

Η Κατοχική Κυβέρνηση θέλει και μπορεί να ανεχθεί μόνο εργάτες, δημόσιους υπαλλήλους και κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες. Δηλαδή απόλυτα εξαρτώμενους από την εκάστοτε διάθεση και γενναιοδωρία της ανθρώπους.

Όλοι οι άλλοι είναι επικίνδυνοι και θα εξοντωθούν οικονομικώς.



Πηγές:

Σχετικά

  • ΙΣΧΥΣ (Ischys): ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ - ΕΠΟΙΚΟΥΣ - ΑΠΟΙΚΟΥΣ
  • ΙΣΧΥΣ (Ischys): Ιδιοκτησία: Ελληνικό και Εβραϊκό σύστημα!

    Η βαθιά έχθρα που αισθάνονται από κοινού τα αστοκαπιταλιστικά και τα μαρξιστικά εξουσιαστικά καθεστώτα κατά της ακίνητης περιουσίας μπορεί εύκολα να εξηγηθή

    Ο κάτοχος της έχει την δυνατότητα να διατηρήση κάποιο βαθμό ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ έναντι της εξουσίας, μια και δεν είναι υποχρεωμένος να δηλώση ΥΠΟΤΑΓΗ στους κρατούντες ώστε να εξασφαλίση μια εύνοια, ένα μισθό, μια παροχή, για να μην Πεθάνη της Πείνας, πράγμα που θα πάθη οπωσδήποτε ο στερούμενος ιδιοκτησίας, ο επιχειρηματίας, ο έμπορος, ο διανοούμενος, ο εργατοϋπάλληλος, αν η «τάξη πραγμάτων» αποφασίση να «του φράξη τον δρόμο».

    Ο μαρξισμός καταργώντας «μία κι έξω» την ακίνητη περιουσία και ο αστοκαπιταλισμός ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΟΝΤΑΣ την σταδιακά, με τον συνεχώς ενισχυόμενο «θεσμό» των απαλλοτριώσεων, με την άγρια και αδυσώπητη ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, με τους απίθανους ΝΟΜΟΥΣ και διατάξεις περί μισθώσεων και με άλλες περιοριστικές μεθόδους, πετυχαίνουν να μετατρέψουν τις κοινωνίες σε Εσμούς Απόκληρων, εξηρτημένων απόλυτα από το χρήμα της εξουσίας σε στρατιές αθλίων, πρόθυμων να υποδουλωθούν συνειδητά, -Ψυχή τε και Σώματι - στους τροφοδότες -  Εξουσιαστές τους, όπως τα Σκυλιά αφοσιώνονται δουλικά και ολοκληρωτικά σ’ αυτούς που τα ταΐζουν


Λέξεις εντοπισμού:

Δημοφιλή

Περί της ροζ σημαίας

Αποστρατικοποίηση νήσων Αγαίου, 8 σημάδια

Λωρίδα της Γάζας

Ράμφος: Βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια με πατέρα και μητέρα

Άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία